frogycek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nevi nahodou nekto co presne znamena chyba 01206 a jak to odstranit? Nevim jiste, ale mam dojem ze se to objavilo po montazi maxidotu , ale nemuzu to s jistotou rict ze je to zpusobeno tim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 vis mě vyhodil že je to signál pro časové rozpětí zapalování - VYP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogycek Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Dik, ale tohle sem se vo VISu docetl, ale to je tak vse , ani co to je ani s cim to ma co spolecnyho ani jak to odstranit , proste nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Doba stání, už si nevzpomínám co to mělo za funkci u klimi, ale třeba po 2 hodinách se nuluje počítadlo na budíkách atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogycek Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ale jak to odstranit, nefouka mi studeny vzduch a bleskove ( je to takove ze z niceho nic za jizdy behem 1 minuty ) se mi zamlzi okna takze prdlacku vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 na tu teplotu to nebude mít vliv to je rokem pod 2000 ? a dával se maxidot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogycek Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 na tu teplotu to nebude mít vlivto je rokem pod 2000 ? a dával se maxidot ? Jo, psal sem ti spravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.