Publikováno Leden 23, 200916 r Poslední dobou se mi začíná na koncích odlepovat těsnění, které vede pod střechou od zadních dveří až k zrcátku u předních dveří. Potřeboval bych poradit, čím ho přilepit a hlavně jak. Zkoušel jsem to silikonovym lepidlem, jenže to schne několik hodin a nenapada mě jak těsnění na tu dobu fixovat. Nemel by nekdo napad?
Leden 24, 200916 r Já bych to lepnul tím silikonem, už jen kvůli odolnosti proti vlhku a přichytil to izolačkou asi to nebdue nejkrásnější, ale držet to bude, alespoň z vlastní zkušenosti vím že izolačka drží ta průhledná
Leden 24, 200916 r Autor Vterinakem sem se bal, pri schnuti se smrstuje a mohl by popraskat lak. Zkousel sem to chytit izolackou, protoze jsem nedavno strikal tesneni silikonovym olejem tak to nikde nedrzelo :-) musim vse odmastit a zkusim to znova ;-)
Duben 14, 201114 r Neměnili jste někdo svépomocí komplet těsnění dveří? Myslím takové to vnitřní, gumové, co jde okolo celých dveří (nejspíš tohle http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u4867365eluj-tesneni-prednich-dveri-octavia.html). Zdá se, že je tam celkem napevno přilepené (ale nechtěl jsem za něj moc tahat, když zatím nemám náhradní). Dá se to vyměnit svépomocí doma?
Duben 14, 201114 r Tesnenie dveri-pireli nie su nalepene treba ich len dat dole-tahanim. A nove tesnenie nabuchat .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.