tomina Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Poslední dobou se mi začíná na koncích odlepovat těsnění, které vede pod střechou od zadních dveří až k zrcátku u předních dveří. Potřeboval bych poradit, čím ho přilepit a hlavně jak. Zkoušel jsem to silikonovym lepidlem, jenže to schne několik hodin a nenapada mě jak těsnění na tu dobu fixovat. Nemel by nekdo napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Taky jsem to mel malinko na kraji odlepene - vzal jsem sekundak a bylo hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Já bych to lepnul tím silikonem, už jen kvůli odolnosti proti vlhku a přichytil to izolačkou asi to nebdue nejkrásnější, ale držet to bude, alespoň z vlastní zkušenosti vím že izolačka drží ta průhledná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Vterinakem sem se bal, pri schnuti se smrstuje a mohl by popraskat lak. Zkousel sem to chytit izolackou, protoze jsem nedavno strikal tesneni silikonovym olejem tak to nikde nedrzelo :-) musim vse odmastit a zkusim to znova ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GummyBear Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Neměnili jste někdo svépomocí komplet těsnění dveří? Myslím takové to vnitřní, gumové, co jde okolo celých dveří (nejspíš tohle http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u4867365eluj-tesneni-prednich-dveri-octavia.html). Zdá se, že je tam celkem napevno přilepené (ale nechtěl jsem za něj moc tahat, když zatím nemám náhradní). Dá se to vyměnit svépomocí doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Tesnenie dveri-pireli nie su nalepene treba ich len dat dole-tahanim. A nove tesnenie nabuchat . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GummyBear Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Super, tak já to objednám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.