Březen 8, 200916 r vyzerá celkom solídne, ale začal sa mi páčiť ten sport paket čo má Ol@f On je strašně drahý.
Březen 10, 200916 r Ahoj všichni, já mám OII již něco přes rok, kupoval jsem ji jako novou a první co bylo, že jsem ty spojlery nechal nastříkat do barvy auta, me to přišlo jako, že to tam nepatří, nechal jsem si to udělat v autorizovaným servisu a vyšlo to na 3000, až se tady na fóru trošku rozkoukám jak to tady funguje, dám vám sem nějaký fota zatim čus Petr vypadá to dost drsně udělej si svoje vlákno
Březen 11, 200916 r čau můžete mě poradit dobrou lakovnu v okolí Brna?? diky Uz jsem byl nekolikrat v lakovne na Vidensky kdyz se jede smerem na viden tak po levy straně v Brně ted si nevzpomenu jak se jmenovala, nejak ANTAR nebo tak nejak a max spoklojenost
Březen 11, 200916 r Uz jsem byl nekolikrat v lakovne na Vidensky kdyz se jede smerem na viden tak po levy straně v Brně ted si nevzpomenu jak se jmenovala, nejak ANTAR nebo tak nejak a max spoklojenost můžeš to nějak zjistit jak se to přesně jmenovalo?
Březen 11, 200916 r http://www.jantar-lakovna.cz/jantar to byla moc díky zkusím to jde mi hlavně o plasty
Březen 13, 200916 r plutonium-Michal, budeš tam dávať aj ten spoiler o ktorom sme sa bavili? jj přesně ještě ho nemám koupenej zatím
Březen 13, 200916 r tak keď to budeš mať nahoď fotky, som zvedavý ako to bude na tvojej farbe ještě ale váhám mezi rs nebo spoilerem jen na hranu kufru(lízátkem)
Březen 13, 200916 r poviem ti aj to lízatko vyzerá veľmi pekne, videl som ho na čiernej aj na bielej tak teraz sa musíš rozhodnúť ty
Březen 13, 200916 r poviem ti aj to lízatko vyzerá veľmi pekne, videl som ho na čiernej aj na bielej tak teraz sa musíš rozhodnúť ty ještě uvidím
Březen 22, 200916 r Zdravím pánové. Rozhodl jsem se,že si nechám nalakovat spodky nárazníku a lišty v náraznících. Mohl by mi někdo poradit jak se sundávají ty spodky nárazníků? Koukal jsem na to a nejsem z toho moc moudrý. Musím si to rozmontovat sám a do lakovny dát jenom díly.Díky .PS: Pak hodím foto. Upraveno Březen 22, 200916 r od Lala
Březen 22, 200916 r Autor Zdravím pánové.Rozhodl jsem se,že si nechám nalakovat spodky nárazníku a lišty v náraznících. Mohl by mi někdo poradit jak se sundávají ty spodky nárazníků? Koukal jsem na to a nejsem z toho moc moudrý. Musím si to rozmontovat sám a do lakovny dát jenom díly.Díky .PS: Pak hodím foto. Já jsem se teď bavil s mechanikem ze škodovky a prý aby se to bezpečně sundalo bez poškození, tak se musí demontovat celý nárazník
Březen 22, 200916 r Přelakování těch černých lišt v nárázníku jde podle všeho v pohodě ,ale co takhle ty lišty vyndat nechat zavařit zatmelit atd.. Má s tím někdo nějaké zkušenosti. Upraveno Březen 22, 200916 r od Petin..
Březen 22, 200916 r Já jsem se teď bavil s mechanikem ze škodovky a prý aby se to bezpečně sundalo bez poškození, tak se musí demontovat celý nárazník No tak nárazníky se mi sundávat teda nechce.Opravdu to nikdo nezkoušel(nesundával přímo z auta? dík
Březen 22, 200916 r http://www.jantar-lakovna.cz/jantar to byla Octavian,čo ti striekali a v akej farbe?Prípadne čo to stálo?
Březen 30, 200916 r Čau pánové, tak mi vrátili vůz ze servisu, koukal jsem na fakturu, nastříkani zadního spojleru stoji 2.000,- a je v tom demontaž, nejakej plnič na vyrovnání a myslim že tři vrstvy barvy a zpět montáž na auto . Jelikož po cestě domu jsem trefil zhulenýho zajíce, tak mě čeká, ještě přední nárazník, kterej se budu snažit vyměnit za RS + boční lišty půjdou do laku též
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.