Lala Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 vyzerá celkom solídne, ale začal sa mi páčiť ten sport paket čo má Ol@f On je strašně drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tady to je. to nevypadá tak zle, ale 6K bych za to nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 On je strašně drahý. Lala nevieš koľko stojí ten čo má Olaf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ten co ma Olaf, jen ten predni stoji myslim kolem 11tycek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 good dream :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 čau můžete mě poradit dobrou lakovnu v okolí Brna?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ahoj všichni, já mám OII již něco přes rok, kupoval jsem ji jako novou a první co bylo, že jsem ty spojlery nechal nastříkat do barvy auta, me to přišlo jako, že to tam nepatří, nechal jsem si to udělat v autorizovaným servisu a vyšlo to na 3000, až se tady na fóru trošku rozkoukám jak to tady funguje, dám vám sem nějaký fota zatim čus Petr vypadá to dost drsně udělej si svoje vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 čau můžete mě poradit dobrou lakovnu v okolí Brna?? diky Uz jsem byl nekolikrat v lakovne na Vidensky kdyz se jede smerem na viden tak po levy straně v Brně ted si nevzpomenu jak se jmenovala, nejak ANTAR nebo tak nejak a max spoklojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Uz jsem byl nekolikrat v lakovne na Vidensky kdyz se jede smerem na viden tak po levy straně v Brně ted si nevzpomenu jak se jmenovala, nejak ANTAR nebo tak nejak a max spoklojenost můžeš to nějak zjistit jak se to přesně jmenovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 http://www.jantar-lakovna.cz/ jantar to byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 http://www.jantar-lakovna.cz/jantar to byla moc díky zkusím to jde mi hlavně o plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 plutonium-Michal, budeš tam dávať aj ten spoiler o ktorom sme sa bavili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 plutonium-Michal, budeš tam dávať aj ten spoiler o ktorom sme sa bavili? jj přesně ještě ho nemám koupenej zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 tak keď to budeš mať nahoď fotky, som zvedavý ako to bude na tvojej farbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 tak keď to budeš mať nahoď fotky, som zvedavý ako to bude na tvojej farbe ještě ale váhám mezi rs nebo spoilerem jen na hranu kufru(lízátkem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 poviem ti aj to lízatko vyzerá veľmi pekne, videl som ho na čiernej aj na bielej tak teraz sa musíš rozhodnúť ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 poviem ti aj to lízatko vyzerá veľmi pekne, videl som ho na čiernej aj na bielej tak teraz sa musíš rozhodnúť ty ještě uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 OT: po třech letech mi začal slejzat lak z předních plastů dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Zdravím pánové. Rozhodl jsem se,že si nechám nalakovat spodky nárazníku a lišty v náraznících. Mohl by mi někdo poradit jak se sundávají ty spodky nárazníků? Koukal jsem na to a nejsem z toho moc moudrý. Musím si to rozmontovat sám a do lakovny dát jenom díly.Díky .PS: Pak hodím foto. Editováno: 22. Březen 2009, autor: Lala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravím pánové.Rozhodl jsem se,že si nechám nalakovat spodky nárazníku a lišty v náraznících. Mohl by mi někdo poradit jak se sundávají ty spodky nárazníků? Koukal jsem na to a nejsem z toho moc moudrý. Musím si to rozmontovat sám a do lakovny dát jenom díly.Díky .PS: Pak hodím foto. Já jsem se teď bavil s mechanikem ze škodovky a prý aby se to bezpečně sundalo bez poškození, tak se musí demontovat celý nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Přelakování těch černých lišt v nárázníku jde podle všeho v pohodě ,ale co takhle ty lišty vyndat nechat zavařit zatmelit atd.. Má s tím někdo nějaké zkušenosti. Editováno: 22. Březen 2009, autor: Petin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já jsem se teď bavil s mechanikem ze škodovky a prý aby se to bezpečně sundalo bez poškození, tak se musí demontovat celý nárazník No tak nárazníky se mi sundávat teda nechce.Opravdu to nikdo nezkoušel(nesundával přímo z auta? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 http://www.jantar-lakovna.cz/jantar to byla Octavian,čo ti striekali a v akej farbe?Prípadne čo to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osmdesatosm Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Čau pánové, tak mi vrátili vůz ze servisu, koukal jsem na fakturu, nastříkani zadního spojleru stoji 2.000,- a je v tom demontaž, nejakej plnič na vyrovnání a myslim že tři vrstvy barvy a zpět montáž na auto . Jelikož po cestě domu jsem trefil zhulenýho zajíce, tak mě čeká, ještě přední nárazník, kterej se budu snažit vyměnit za RS + boční lišty půjdou do laku též 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osmdesatosm Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 FOTA z Netolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.