cosby Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nechtěl jsem to dávat do inzerce. Zajímá mě,jestli někdo nedělá kovové domovní vizitky z kovu??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Nevím jestli jsem tě dobře pochopil,myslíš jmenovky na dveře?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) Takovou vizitku Ti udělají ve většině provozoven, kde se dělají klíče a prodávají zámky...... Editováno: 26. leden 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jj,jmenovky.Díky,zkusím tady vedle v městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 http://www.gravirovani-praha.cz/technicke-stitky.php Zde příklad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Nechtěl jsem to dávat do inzerce.Zajímá mě,jestli někdo nedělá kovové domovní vizitky z kovu??Díky Třeba v Olomouci ve vestibulu v Globusu, tam kde dělají klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ok,díky.Kolem Globusu občas jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.