Smallpuck Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Prosím o radu, u octávie pokaždé vytáhnu měrku oleje i s tím nátrubkem co jde do motoru. Všiml jsem si, že je asi ulomený kus toho oranžového plastu co je označen na obrázku šipkou. Nemůžete mi někdo poradit jak to mám opravit nebo případně, kde se to dá koupit či sehnat? Předem díky za rady. Omlouvám se, že jsem to hodil do téma Fábie. Měl jsem Fábku a tak jsem se spletl. Editováno: 25. leden 2009, autor: Smallpuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dušan 20VTurbo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 doporučuju koupit novou. Měl jsem to na Felicii a časem už tam tekl olej. Cena by měla být cca do 300.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 No a teče ti olej ven z motoru? Pokud by sis nátrubek podržel jednou rukou a druhou vytáhl měrku, tak by to šlo, ne? JInak samozřejmě je lepší výměna za nový, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Čau, kup novou. V nejbližším origo servise Škoda ti po osvětlení problému určitě pomůžou - nebo pokud máš v okolí vrakáč není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Díky zítra skočím do škodovky, jen jsem chtěl vědět jestli se to dá sehnat celý i s tím spodním kovovým dílem co je v motoru. Je tam nějakej tisícihran a tím trychtýřenm jde normálně v tý díře v motoru otáčet a ty gumičky taky nic moc. Jinak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 mě se začíná rozpadat ta měrka ta plastová oka je jich tam nějak míň než bylo ale naštěstí to odpadlo mimo motor, co by se stalo kdyby tam malinký kousek toho plastu spadnul tím nátrubkem do vany??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orec Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Mě taky upadlo to vrchní plastový něco. Na co to tam je? Musím koupit novou měrku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h03 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 mě se začíná rozpadat ta měrka ta plastová oka je jich tam nějak míň než bylo ale naštěstí to odpadlo mimo motor, co by se stalo kdyby tam malinký kousek toho plastu spadnul tím nátrubkem do vany??? Mě se stalo to samý,kousek toho kroužku na vrchní části části měrky chybí a nevím kde je...co by se stalo kdyby tam malinký kousek toho plastu spadnul tím nátrubkem do vany??? Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 J nevim jak to tam je ale myslim si ze by to mohlo znicit olejove cerpadlo popr. by to cerpadlem proslo kdyby byl maly a dostal by se do valcu .. co by se stalo tam si netroufam rict .. ale asi tam bude nejaky kos ochrany na tom cerpadelku takze myslim ze by se nemuselo ani nic stat Vypusti se s olejem Jak stare mate ty fabie? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h03 Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) Ja mám Octavia 1,8 T r.v.2003......ale na Oktávkách toto téma není. Editováno: 24. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Nic se tomu nestane olejovým čerpadlem neprojde a maximálně se tam bez následků někde rozemele mezi pohyblivými částmi na menší kousky který stejně neprojdou čerpadlem.Při výměně oleje mohou jít ven i se starým olejem.Není třeba panikařit jen pokud by bylo toho plastu víc mohlo by se to přisát na sací koš čerpadla a tím snížit nasávané množství oleje a zhoršit mazání.Ale jeden kousek nic neprovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.