Přejít na obsah

Pomoc! Měrka oleje


Smallpuck

Doporučené příspěvky

Prosím o radu, u octávie pokaždé vytáhnu měrku oleje i s tím nátrubkem co jde do motoru. Všiml jsem si, že je asi ulomený kus toho oranžového plastu co je označen na obrázku šipkou. Nemůžete mi někdo poradit jak to mám opravit nebo případně, kde se to dá koupit či sehnat? Předem díky za rady. Omlouvám se, že jsem to hodil do téma Fábie. Měl jsem Fábku a tak jsem se spletl.

post-27258-1232878137_thumb.jpg

Editováno: , autor: Smallpuck
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky zítra skočím do škodovky, jen jsem chtěl vědět jestli se to dá sehnat celý i s tím spodním kovovým dílem co je v motoru. Je tam nějakej tisícihran a tím trychtýřenm jde normálně v tý díře v motoru otáčet a ty gumičky taky nic moc. Jinak díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

mě se začíná rozpadat ta měrka ta plastová oka je jich tam nějak míň než bylo ale naštěstí to odpadlo mimo motor, co by se stalo kdyby tam malinký kousek toho plastu spadnul tím nátrubkem do vany???

Mě se stalo to samý,kousek toho kroužku na vrchní části části měrky chybí a nevím kde je...co by se stalo kdyby tam malinký kousek toho plastu spadnul tím nátrubkem do vany???

Dík za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

J nevim jak to tam je ale myslim si ze by to mohlo znicit olejove cerpadlo popr. by to cerpadlem proslo kdyby byl maly a dostal by se do valcu .. co by se stalo tam si netroufam rict .. ale asi tam bude nejaky kos ochrany na tom cerpadelku takze myslim ze by se nemuselo ani nic stat :) Vypusti se s olejem :) Jak stare mate ty fabie? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic se tomu nestane olejovým čerpadlem neprojde a maximálně se tam bez následků někde rozemele mezi pohyblivými částmi na menší kousky který stejně neprojdou čerpadlem.Při výměně oleje mohou jít ven i se starým olejem.Není třeba panikařit jen pokud by bylo toho plastu víc mohlo by se to přisát na sací koš čerpadla a tím snížit nasávané množství oleje a zhoršit mazání.Ale jeden kousek nic neprovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...