dufado Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj, hledal jsem zde ale nenašel. OI dveře LP, nejdou otevřít. Lanko vytrhnuté z kličky. Zvenku fungují. Jakým způsobem opravit? Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Rozdělat tapec a vyměnit lanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jojo, teď jsem koukal, že bez povolení zámků to nepůjde, takže budu muset sjet do Bauhausu pro Tonu M8 a zítra ve Škodovce koupit lanko, teď už řeším jen, jak zasadit nové lanko do kličky, kdyby jste měli někdo nějaké foto, jak to má správně být a aby tam byla zpětná aretace, nebo se to vrací prostě jen tahem lanka? Díky za rady pro technického ichtyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 P.S. BTW: Když jsem zadal ty správný klíčový slova do hledání, tak jsem zjistil, že ty zámky a stahovačky jsou u OI snad prokletý, je to stejnej shit i u OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jojo, teď jsem koukal, že bez povolení zámků to nepůjde, takže budu muset sjet do Bauhausu pro Tonu M8 a zítra ve Škodovce koupit lanko, teď už řeším jen, jak zasadit nové lanko do kličky, kdyby jste měli někdo nějaké foto, jak to má správně být a aby tam byla zpětná aretace, nebo se to vrací prostě jen tahem lanka? Díky za rady pro technického ichtyla Tu je navod jak odstrojis dvere: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/OpravaRadicky.htm :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj, hledal jsem zde ale nenašel. OI dveře LP, nejdou otevřít. Lanko vytrhnuté z kličky. Zvenku fungují. Jakým způsobem opravit? Moc díky Ale je to tu. Je tu fotonavod, ako rozobrat dvere a iny fotonavod, ako vymienat zamky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Prosím o číslo z Etky, máte-li někdo, pánbů vám to oplatí na dětceh OI, rv.97, dveře LP - řidičovi, číslo dílu lanka od zámku k k interiérové kličce, díky, abych nemusel zítra servisy objíždět, ale zavolal jen kde ji mají skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mausLVP Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 (editace) Ale je to tu. Je tu fotonavod, ako rozobrat dvere a iny fotonavod, ako vymienat zamky. Zdravím, mám stejný problém s klikou (ruplé lanko), ale nikde jsem ten foto návod nenašel. Dveře mám už rozdělané ale nejde mi nasadit to lanko, takže kdyby bylo nějaké foto , budu rád. Díky EDIT: Tž se mi to podařilo, sice šrouby na zámku byly utažené fest, ale nakonec to povolilo Editováno: 3. Červen 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.