Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jojo, teď jsem koukal, že bez povolení zámků to nepůjde, takže budu muset sjet do Bauhausu pro Tonu M8 a zítra ve Škodovce koupit lanko, teď už řeším jen, jak zasadit nové lanko do kličky, kdyby jste měli někdo nějaké foto, jak to má správně být a aby tam byla zpětná aretace, nebo se to vrací prostě jen tahem lanka? Díky za rady pro technického ichtyla kol5

Vloženo

P.S. BTW: Když jsem zadal ty správný klíčový slova do hledání, tak jsem zjistil, že ty zámky a stahovačky jsou u OI snad prokletý, je to stejnej shit i u OII?

Vloženo
Jojo, teď jsem koukal, že bez povolení zámků to nepůjde, takže budu muset sjet do Bauhausu pro Tonu M8 a zítra ve Škodovce koupit lanko, teď už řeším jen, jak zasadit nové lanko do kličky, kdyby jste měli někdo nějaké foto, jak to má správně být a aby tam byla zpětná aretace, nebo se to vrací prostě jen tahem lanka? Díky za rady pro technického ichtyla kol5

Tu je navod jak odstrojis dvere: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/OpravaRadicky.htm :p :p

Vloženo
Ahoj, hledal jsem zde ale nenašel. OI dveře LP, nejdou otevřít. Lanko vytrhnuté z kličky. Zvenku fungují. Jakým způsobem opravit? Moc díky

Ale je to tu. Je tu fotonavod, ako rozobrat dvere a iny fotonavod, ako vymienat zamky. ;)

Vloženo

Prosím o číslo z Etky, máte-li někdo, pánbů vám to oplatí na dětceh :)

OI, rv.97, dveře LP - řidičovi, číslo dílu lanka od zámku k k interiérové kličce, díky, abych nemusel zítra servisy objíždět, ale zavolal jen kde ji mají skladem.

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Ale je to tu. Je tu fotonavod, ako rozobrat dvere a iny fotonavod, ako vymienat zamky. ;)

Zdravím, mám stejný problém s klikou (ruplé lanko), ale nikde jsem ten foto návod nenašel. Dveře mám už rozdělané ale nejde mi nasadit to lanko, takže kdyby bylo nějaké foto , budu rád.

Díky

EDIT:

Tž se mi to podařilo, sice šrouby na zámku byly utažené fest, ale nakonec to povolilo :)

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...