Přejít na obsah

Prosím pomoc - klika

dufado

Doporučené příspěvky

Jojo, teď jsem koukal, že bez povolení zámků to nepůjde, takže budu muset sjet do Bauhausu pro Tonu M8 a zítra ve Škodovce koupit lanko, teď už řeším jen, jak zasadit nové lanko do kličky, kdyby jste měli někdo nějaké foto, jak to má správně být a aby tam byla zpětná aretace, nebo se to vrací prostě jen tahem lanka? Díky za rady pro technického ichtyla kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, teď jsem koukal, že bez povolení zámků to nepůjde, takže budu muset sjet do Bauhausu pro Tonu M8 a zítra ve Škodovce koupit lanko, teď už řeším jen, jak zasadit nové lanko do kličky, kdyby jste měli někdo nějaké foto, jak to má správně být a aby tam byla zpětná aretace, nebo se to vrací prostě jen tahem lanka? Díky za rady pro technického ichtyla kol5

Tu je navod jak odstrojis dvere: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/OpravaRadicky.htm :p :p

Odkaz ke komentáři

Prosím o číslo z Etky, máte-li někdo, pánbů vám to oplatí na dětceh :)

OI, rv.97, dveře LP - řidičovi, číslo dílu lanka od zámku k k interiérové kličce, díky, abych nemusel zítra servisy objíždět, ale zavolal jen kde ji mají skladem.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Ale je to tu. Je tu fotonavod, ako rozobrat dvere a iny fotonavod, ako vymienat zamky. ;)

Zdravím, mám stejný problém s klikou (ruplé lanko), ale nikde jsem ten foto návod nenašel. Dveře mám už rozdělané ale nejde mi nasadit to lanko, takže kdyby bylo nějaké foto , budu rád.

Díky

EDIT:

Tž se mi to podařilo, sice šrouby na zámku byly utažené fest, ale nakonec to povolilo :)

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...