Haja Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dají se dokoupit a namontovat takový ty úchyty koberečků proti pohybu? Mám sice origo gumový koberečky který jsou přesný ale i tak to lehce klouže, ve felicii jsem ty úchyty měl a bylo to perfektní Díky...případně kdyby byl někdo tak hodnej a napsal i číslo dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 koukni sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Super...díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 já mám pocit, že když sem se na to ve škodovce ptal, tak mi řekli, že samostatně mi to neprodají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Že by to prodávali jen k novýmu autu ...uvidíme zeptám se, jsem zvědav i na cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ja je mam a pokusal som sa ich namontovat a bezuspesne. je tam z jednej strany nieco ako velka samorezka a ta mi nesla do koberca. treba v koberci nurobit dieru a tak to namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 mám stejný problém,chybí mi protikus který se dává do koberce zespod,samotné to nedrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ja je mam a pokusal som sa ich namontovat a bezuspesne. je tam z jednej strany nieco ako velka samorezka a ta mi nesla do koberca. treba v koberci nurobit dieru a tak to namontovat?Teď jsem dával nový gumový koberečky a na tom papíru, kterej se s nima prodává, je přesně řečený, že máš "udělat díru ostrym předmětem do hloubyk cca 10mm" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ptal jsem se ve Škodovce a chtěli po mně 80 kč na jeden koberec, nakonec jsem to sehnal zadara tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jo, a měl jsem je to co je na obrazku pod číslem 3, naco je ta 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Haja: no mě prostě řekli, že samostatně ne. jedině k novým koberečkům a to jenom takový ty samořezný čudlíky, na kterých to prý moc nedrří. ty co to mají origo, tak mají prý pod kobercem nějaký protikus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 právě mi přijde blbost dělat díru do koberce když nemáš protikus,když je natočím do gumy tak z druhý strany kouká sice 8 mm ale se skosením tj. náběhem a to by určo nedrželo,a mám zato že když jsem je kupoval v naší služební fabce tak že ta měla protikusy v podlaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Žádnej protikus není, je to samořezný a drží to dobře. Nevím co tu řešíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak mám asi jinej koberec že mi to nedrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Takze to co tam je od vyroby je tedy co ? protoze ja to v kobercich taky nemam a docela to obtezuje neustale posouvani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ja mam tez je jen nasroubovane do koberce a drzi dobre. Dostal jsem je nekde zadaco - a myslim ze jsou dva druhy - jina cepicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Ty protikusy jsou taky na samořezný šroub. Mi spíše vadí to, že když jsem je navrtal do koberce a uchytil koberečky, tak ty koberečky se po čase stejně posunuly dopředu tím, jak jak na ně působím nohama a to tak, že trochu zvedly i ten podlahový koberec v autě i s těmi šrouby. A ted mi o kobereček zavaďuje spojkový pedál. U gumotextilních koberečků, které mám na zimu jsem je ještě podlepil oboustranou kobercovou lepící páskou a zatím to od listopadu drží a neposouvá se. Takže u koberečků textilních, které dám zase na léto to taky podlepím Editováno: 31. leden 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ja to tam mam take jsem to tak koupil a nepozoruju,ze by se to hybalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 no ja jsem zapomel rici ze to mam na gumovejch origo rohozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ...A ted mi o kobereček zavaďuje spojkový pedál.. Já tam ty šrouby zatím nedal, jen mi nějakou dobu bylo podezřelé, proč klape spojkový pedál, jestli něco nesprasili při výměně spojky, ale byly to ty koberečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Ano - neni to zrovna idealne navrzene Editováno: 5. Únor 2009, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kooudy Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdavím, jen jestli si rozumíme: jde o plast z PVC velká kulatá podložka, z jedné strany asi 8mm konusový závit a na druhé straně výčnělek s otočným záchytem. V Oktávce 2003 combi, jsou ty špunty normálně ručně navrtané do díry v koberci, ke konci to jde docela ztuha. Zatím to všechno drží, od podzimu, kdy jsem dával gumové koberce místo textilních. A dokonce mám dojem, že ty špunty prodávali i zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Dnes jsem je kupoval ve škodovce, 1 ks stál 15 kč, můžeš si jich objednat kolik chceš (číslo dílu DCC061001001). Dají se dokoupit a namontovat takový ty úchyty koberečků proti pohybu?Mám sice origo gumový koberečky který jsou přesný ale i tak to lehce klouže, ve felicii jsem ty úchyty měl a bylo to perfektní Díky...případně kdyby byl někdo tak hodnej a napsal i číslo dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Tak to je supr cena, po mě chtěli 40kč za ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 McDrapi: mohl by si sem hodit foto, pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.