ladinek90 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dneska se mi podařilo chytnout pravým zrcátkem konstrukci vrat v garáži a takhle to dopadlo. Otázka:na kolik zhruba vyjde uplně nové velké pravé zrcátko i s lakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 projdi sekci bazar,jinak na vrakáči podle tipu 1200 kč,kyž neseženeš v barvě,tak záleží podle lakovny,hádám do 400 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dneska se mi podařilo chytnout pravým zrcátkem konstrukci vrat v garáži a takhle to dopadlo. Otázka:na kolik zhruba vyjde uplně nové velké pravé zrcátko i s lakem? me se to stalo taky a novy me vyslo na cca 1100 bez laku....to je malej dil ten muze stat tak 700kc.....ale nemam org skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jj dekuji podivam se...nastesti mi to ve vyhledu nevadi,takze se s tim da jezdit,akorat to neni pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 nebo se podivej na aukro tam jich je hodne na prodej co sem se dival.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jj mrkni na aukro ... ted je ma manik v nak eakci . koupil jsem elektricke s vyhrevem aj v laku za 450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Lak mě stál 300Kč. zrcátko cca 900Kč nové neorigo. http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Vyme...eho-zrcatka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Me se podarilo sehnat nove origo v laku za 800 cca tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tady je nové neorigo za 700Kč http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3253 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Já kupoval neorigo v laku za cca 1000.-. To jsem měl ale urvané celé až na kloub od nějakýho shánčlivýho kolemjdoucího. S tímhle bych klidně jezdil dál. Vliv na funkci (rostlináře) to nemá, tak co ? Maximálně bych to přilíp a zatáhnul hrany nějakou vhodnou hmotou.... Editováno: 27. leden 2009, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 a taky jde jenom koupit sklicko a ten kryt ze nemusi cely novy zrcatko ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Že samotné zrcátko, to se ví. Jenom ten "samotnej plast" jsem nikde neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Samotné zrcátko cca 100-300Kč se dá koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Samotné zrcátko cca 100-300Kč se dá koupit. nejlevnejsi ale bude asi ho koupit na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 na funkci to vliv nemá ale je to hnusné a jinak už je to zařízené u tatoveho známého a měnit se bude jen lakovanej kryt a sklicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 na funkci to vliv nemá ale je to hnusné a jinak už je to zařízené u tatoveho známého a měnit se bude jen lakovanej kryt a sklicko to je taky moznost tady spis jde oto na kolik to vyjde jestli se nevypalati cely zrcadko no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 no on mi bude jeste volat a rekne jak poridil a za kolik tak pak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.