Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nenašel by se tu někdo kdo mi levně vymění vlnovec na Fábce? Případně někoho doporučí... Všude chtěj jen za práci 2000kč a více... :feve:

co je to vlnovec?

Nenašel by se tu někdo kdo mi levně vymění vlnovec na Fábce? Případně někoho doporučí... Všude chtěj jen za práci 2000kč a více... :feve:

ve kterem okrese/ meste ?

• Autor

Praha, Benešov a okolí.

Vlnovec - myslím tím ten pružnej díl - "drátěnku" za svodama...

aha to som nevedel ze sa to tak vola. taka cierna plst navrchu s hlinikovou foliou?

Upraveno od cartmanko

pruzny diel vyfuku - vlnovec - dratenka ;)

V autorizovanem servisu si u nas vzali za praci 700,- Kc. ...ale kupoval jsem ho u nich, takze si jiste neco prirazili na materialu. Celkem 2200,-

A jako na potvoru mi ho menili 2x protoze ten 1. byl nejakej vadnej - vibrace, hluk, takze jsem rad ze jsem si ho koupil u nich a nemusel resit slozite reklamaci.

Upraveno od NiceOne

Omyl.

Upraveno od NiceOne

Nechával jsem si ho měnit u http://www.vyfuky-tyll.cz/ - a stálo okolo 1000 kaček i s prací. Na počkání, spokojenost.

• 3 týdny později...

Chtěl bych se zeptat jak moc je nebezpečné s ohledem na ostatní části výfuku (katalizátor) jezdit se špatným vlnovcem? V servisu mi řekli, že by to být problém neměl, kromě toho, že to bude hlučné, se s tím nic neděje, ale mě se tomu nějak nechce věřit. Poradíte? Díky...

edit: už je to bezpředmětné. Mám opraveno/vyměněno u výfuky-tyll jak psal o nich lastov tímto mu děkuji za info.

cena byla 1200,- a jak psal lastov na počkání ;-)

Upraveno od JPS32

• 1 rok později...

Najde se někdo v okolí Brna? Potřeboval bych taky doporučit kde koupit a kde vyměnit (teda na octavii I., ale snad nevadí)...

Dííík.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.