NNNTomas Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nenašel by se tu někdo kdo mi levně vymění vlnovec na Fábce? Případně někoho doporučí... Všude chtěj jen za práci 2000kč a více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 co je to vlnovec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Nenašel by se tu někdo kdo mi levně vymění vlnovec na Fábce? Případně někoho doporučí... Všude chtěj jen za práci 2000kč a více... ve kterem okrese/ meste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Praha, Benešov a okolí. Vlnovec - myslím tím ten pružnej díl - "drátěnku" za svodama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) aha to som nevedel ze sa to tak vola. taka cierna plst navrchu s hlinikovou foliou? Editováno: 26. leden 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Néé...je to mezi svodama a katalyzátorem, na výfukovém potrubí pod motorem, nevim jak to popsat... Toto: http://autodily.wgz.cz/image/3072709 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 pruzny diel vyfuku - vlnovec - dratenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) V autorizovanem servisu si u nas vzali za praci 700,- Kc. ...ale kupoval jsem ho u nich, takze si jiste neco prirazili na materialu. Celkem 2200,- A jako na potvoru mi ho menili 2x protoze ten 1. byl nejakej vadnej - vibrace, hluk, takze jsem rad ze jsem si ho koupil u nich a nemusel resit slozite reklamaci. Editováno: 27. leden 2009, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Omyl. Editováno: 27. leden 2009, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastov Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Nenašel by se tu někdo kdo mi levně vymění vlnovec na Fábce? Případně někoho doporučí... Všude chtěj jen za práci 2000kč a více... Nechával jsem si ho měnit u http://www.vyfuky-tyll.cz/ - a stálo okolo 1000 kaček i s prací. Na počkání, spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS32 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) Chtěl bych se zeptat jak moc je nebezpečné s ohledem na ostatní části výfuku (katalizátor) jezdit se špatným vlnovcem? V servisu mi řekli, že by to být problém neměl, kromě toho, že to bude hlučné, se s tím nic neděje, ale mě se tomu nějak nechce věřit. Poradíte? Díky... edit: už je to bezpředmětné. Mám opraveno/vyměněno u výfuky-tyll jak psal o nich lastov tímto mu děkuji za info. cena byla 1200,- a jak psal lastov na počkání ;-) Editováno: 20. Únor 2009, autor: JPS32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Najde se někdo v okolí Brna? Potřeboval bych taky doporučit kde koupit a kde vyměnit (teda na octavii I., ale snad nevadí)... Dííík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.