dr.snacek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zdravím. Nemáte někdo zkušenost s náhradou orig. žárovek za leddiody? Jak to potom svítí/bliká? Přemýšlel jsem hlavně o parkovačkách a o přeních a zadních blinkrech. Parkovačky budou asi bez problémů, ale u blinkrů mám obavy, aby to nemělo vliv na frekvenci blikání. Uvažuji cca o těchto LEDžárovkách: http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/p...barva-o-s702573 http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/p...exni-bo-s267422 Jsem totální analfabet přes elektriku, takže jestli je tu někdo, kdo mi vysvětlí případné zádrhele při záměně za leddiody, budu moc rád. Není mi také jasný rozdíl mezi invexní a konvexní diodou. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zkus se obrátit na Superfattyho On je místní překupník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Zdarec. Pravděpodobně jsi zde nový, zkus si projít témata k LEDkám od již zmíněného superfattyho.Např. LEDovatky do PARKOVAĆEK, ex. a interiéru. Jinak ty parkovačky, o kterých uvažuješ, tak ty, nic moc. Vlastní zkušenost. Editováno: 28. leden 2009, autor: novinář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No já jsem si chtěl dát do zadních světel led diody i když to jsou rozptylový tak to není takový světlo a to C není úplně osvícený jak by mělo. Koupil jsem dva druhy led diod,ale ty druhý svítí ještě malinko hůř na fotce jsou led diody jen ve spodní části nahoře jsou normální žárovky co tam mají být ty celoskleněný 5W focený to je mobilem tak je horší kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) A kde jsi je koupil? Určitě ne u superfattyho... Editováno: 28. leden 2009, autor: novinář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Kup si to u superfatyho. Ja je mam i vpredu i vzadu, v podstate v celem interieru i v SPZ a jsem maximalne spokojeny. Napis mu on ti poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 no od superfatyho mám taky teda jen v kufru a interiéru,,ale spočítej si kolik by to stálo když dozadu potřebuješ 4 žárovky a taky jsem to chtěl jen vyzkoušet jak to bude vypadat, ale koupím je postupněa dám tam ty co má superfaty Jinak jsem tam dal tyto http://www.tuningautodoplnky.cz/?detail&am...kovacky-led_734 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 S prominutím to je na prd. Abych ti pravdu rekl, v tech zadnich svetlech kdyz mam od superfatyho ty ledky tak to sviti stejne jak se zarovkama. Nejde poznat rozdil, akorat si myslim ze je to trosku vic do oranzova. Takze to je asi zbytecne tam davat do zadnich setel ledky. Ale v interieru to stoji za to at je to kdekoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No psal jsem že jsem to chtěl vyzkoušet,ale jinak v tom interiéru to svítí nádherně a nemá to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 souhlas. do zadnich svetel, mlhovek a brzd, je to zbytecny. Muj nazor je , ze je to zbytecny i v blinkrech a couvackach. Porizovaci naklady jsou dost vysoky a sviti to min ( rozumej nim rozptyluje, takze z uhlu je to svetlo nim videt, coz u blinkru a couvacek zrovna potrebujes.) Obrysovky, interier a snad vnitrni osvetleni je super. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 No já jsem to taky jinam nechtěl dávat,ale v zadnich světlech na roomsteru jsou klasický parkovačky a proto jsem to chtěl vyzkoušet.Volil jsem tam i právě proto rozptylové led diody a červené barvy ne bílí kde by to dělalo nádech do oranžova jak psal Jered,ale v interiéru nemají chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jj ja je taky zkousel, ale proste mi to prislo horsi. A navic se sam vstekam, kdyz mi nekdo predemnou nejakym nestandartnim svetlem sviti do obliceje ,taa to nechci delat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jo tak ta já taky nechci aby jsem někoho oslňoval,ale proto jsem zvolil ty rozptylový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) A navic se sam vstekam, kdyz mi nekdo predemnou nejakym nestandartnim svetlem sviti do obliceje ,taa to nechci delat taky Nemas nahodou HID ? Vseobecne mam za to, ze sa neoplati riskovat pri styku z oragnom Editováno: 29. leden 2009, autor: majko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no taky jsem chtěl napsat že má blacky HID a pěkně mě to s..e když za mnou nebo proti mě s tím jedou to mám sto chutí jim tu parabolu rozsekat.Já se snažím mít auto tak jak má být a nebo mít homologovaný věci (i když ty ledky vzadu nejsou,ale půjdou pryč).Mohly by naší ochránci to konečně tvrdě pokutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ano mam HID, ale ne v parabole a to je rozdil. Vsadim se, ze kdyz postavime moje auto a auto s orig xenonem, tak nebude rozdil a kdyz postavim vedle kohokoli, kdo nema svetla serizeny, tak bude oslnovat vic. To ale neni relevantni pro tuhle debatu. Bejt papeztejsi nez patez je k nicemu. Honme ty co delaj nebezpecny veci ne ty co maj neco jinyho co sice neni uplne koser, ale nikoho jinyho neohrozuje. A proto pisu, ze sam to nemam rad, tak to nedelam ani jinejm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ledky od superfattyho ( 5 ledek), musi prec v zadnich svetlech hodne oslnovat, ne? nebo jake tam davate?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no prave. ale myslim, ze tam kluci davali ty "rozptylove", tedy s vnitnim konusem. Ty neoslnujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no já jsem koupil jak s tím vnítřnim konusem tak i ty které jsou zakulacené tak "víc" svítí ty zakulacený Zítra tam dám ty druhý a vyfotim to pro srovnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ledky od superfattyho ( 5 ledek), musi prec v zadnich svetlech hodne oslnovat, ne? nebo jake tam davate?? Ledky od superfatyho v zadních světlech u roomstra svítí úplně stejně jako žárovky akorát to světlo má potom takový nádech trošku do oranžova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Díky za poznatky. Koukám, že ledky jsou naprd. Já chtěl ledky jen do přerních obrysovek, protože ty orig, žárovičky mají takové nažloutlé světlo, což se mi nelíbí. A pak jsem je chtěl do blinkrů, protože se mi líbí ta okanžitá reakce ledek. Zatím to vypadá, že zkusím jen ty obrysovky. Rozhodně nemám v plánu někoho obtěžovat s oslňováním, sám nesnášim blbce s rozsvícenýma mlhovkama při nesnížené viditelnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak sem dávám fotku led diod v zadním pravém světle kde jsou dva druhy rozptylových diod.V levém světle jsou dole led dioda a nahoře normální žárovka. Psal jsem už superfatymu a červený ledky s 5 diodama není problém sehnat tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 podle tve fotky to vypada, ze neoslnujou, spis naopak, sviti hur. Skoda, ze foto neni ostre, ale asi to nevypada s tema ledkama v zadnich lampach lip, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 No to neoslňujou protože jsem tam dal rozptylový.Není to tak jasný světlo jako normální žárovky a taky to C není tak výrazný.Je to focený mobilem zkusím vzít foták a vyfotit to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Přes den to bude viditelné úplně na hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.