Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ma nekdo zkusenosti s ING kontem??

http://www.ingkonto.cz/cz/

premyslim, ze bych si ho zalozil tak by me zajimaly zkusenosti.

dekuji

Shodou okolnosti dnes budu mit doma ING zástupce.Co Tě konkrétně zajimá? Napiš.Zeptám se.

• Autor

pisou, ze je vse zdarma (zalozeni uctu, vedeni uctu, transakce, vypisy atd) to je me jasny a doufam, ze to plati. Spis by me zajimalo aktualni uroceni toho konta a jaka je prognoza do budoucnosti??

zkus se ho zeptat, to by bylo super.

diky

Zeptám se a večer dám info.

Mám ing konto už asi půl roku, aktuálně je úrok 3%, do konce roku bylo 3,5% ...

Zakládal sem ho přes internet, vyplnil tam ten formulář, zanedlouho přišla obálka se smlouvou a číslem účtu, smlouvu sem vyplnil, poslal v přiložené obálce zpět, převedl na ten účet trochu peněz (podmínka pro to aby byla smlouva platná) a do 14-ti dnu mi přišla doporučeně obálka s pinem účtu...

myslím,že se ten účet ale nedá používat jako běžný účet-nechat si na něj posílat peníze od Firem a taky firmám platit,nemýlím li se

Na účet můžou chodit peníze odkudkoli, ale odcházet jen na předen definované 3 účty.

Tak bohužel poradce nedorazil takže info v tuto chvíli nemám :help:

mam, vse zdarma, jak uz psal cosby, mas tam moznost tusim max tri transakcnich uctu, takze primo z nej nemuzes platit, ale to se od sporicicho uctu asi neceka, aktualne jsou 3% uroceni, bylo 3,5 pak 3,25 dolu zatim jit nechteji, ale kdovi....aktualne ma lepsi urok 3,3% cervene konto od postovni sporitelny, stejny princip, ale tusim ze musis mit ucet u csob...

Nemá náhodou ING nějaké problémy? Se mi zdá, že jsem něco slyšel :kuk:

Ty wole...nestraš.O ničem teda nevím.Máte někdo nějaké jiné info?

Tak az padne ing. tak vsechno...

Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt!

Jirko, mBank te neoslovila?

Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt!

ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis :feve:

• Autor
ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis :feve:

nauc se cist tohle je o ING!!!!!!!!!!!!

• Autor
Jirko, mBank te neoslovila?

ano uz jsem na to koukal a momentalne se me to zda lepsi, protoze ten ucet u nich ma i kartu a da s tim uctem delat vic veci nez u ING a navic maj asi lepsi uroceni.

a koho to zajima? baurak se ptal na neco jineho :ble:blink:

Třeba někoho zajímá kolik si náš tomášek kam spoří, nebo se tím minimálně chtěl puchlubit, frajer :doh

z5 k tématu: koukal jsem, že místo 3,25% mám teď na ING úrok jen 3%, kolik máte vy ostatní?

Ja stale 3,5% u Mbank ;)

• Autor

tak jen 3%?? v dnesni dobe se bude tezko hledat nejaky sporici ucet kde by bylo znatelne vetsi uroceni

JJ, zdá se od ledna, ale zatím to vím jen z netu, papír žádný nepřišel.

Ale je mi jasné, že lepší to nikde nebude...

• Autor

ale vzhledem k tomu, ze ing nema kartu a jen 3 transakcni ucty tak zkusim asi tu mBank.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.