Publikováno Leden 28, 200916 r ma nekdo zkusenosti s ING kontem?? http://www.ingkonto.cz/cz/ premyslim, ze bych si ho zalozil tak by me zajimaly zkusenosti. dekuji
Leden 28, 200916 r Shodou okolnosti dnes budu mit doma ING zástupce.Co Tě konkrétně zajimá? Napiš.Zeptám se.
Leden 28, 200916 r Autor pisou, ze je vse zdarma (zalozeni uctu, vedeni uctu, transakce, vypisy atd) to je me jasny a doufam, ze to plati. Spis by me zajimalo aktualni uroceni toho konta a jaka je prognoza do budoucnosti?? zkus se ho zeptat, to by bylo super. diky
Leden 28, 200916 r Mám ing konto už asi půl roku, aktuálně je úrok 3%, do konce roku bylo 3,5% ... Zakládal sem ho přes internet, vyplnil tam ten formulář, zanedlouho přišla obálka se smlouvou a číslem účtu, smlouvu sem vyplnil, poslal v přiložené obálce zpět, převedl na ten účet trochu peněz (podmínka pro to aby byla smlouva platná) a do 14-ti dnu mi přišla doporučeně obálka s pinem účtu...
Leden 28, 200916 r myslím,že se ten účet ale nedá používat jako běžný účet-nechat si na něj posílat peníze od Firem a taky firmám platit,nemýlím li se
Leden 28, 200916 r Na účet můžou chodit peníze odkudkoli, ale odcházet jen na předen definované 3 účty.
Leden 28, 200916 r mam, vse zdarma, jak uz psal cosby, mas tam moznost tusim max tri transakcnich uctu, takze primo z nej nemuzes platit, ale to se od sporicicho uctu asi neceka, aktualne jsou 3% uroceni, bylo 3,5 pak 3,25 dolu zatim jit nechteji, ale kdovi....aktualne ma lepsi urok 3,3% cervene konto od postovni sporitelny, stejny princip, ale tusim ze musis mit ucet u csob...
Leden 28, 200916 r Sorry to bylo toto http://www.finexpert.cz/default.aspx?secti...p;article=23339 ale ses lek co ?
Leden 28, 200916 r Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt!
Leden 28, 200916 r Podívej se u GE money bank na účet pravidelného spoření a tam je úrok 3,6,ale nevím jestli jsou tam nějaké poplatky a taky spoříš stále stejnou částku.Podívej se na jejich stránky http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/sporeni/ucet...delneho-sporeni
Leden 28, 200916 r Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt! ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis
Leden 28, 200916 r Autor ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis nauc se cist tohle je o ING!!!!!!!!!!!!
Leden 28, 200916 r Autor Jirko, mBank te neoslovila? ano uz jsem na to koukal a momentalne se me to zda lepsi, protoze ten ucet u nich ma i kartu a da s tim uctem delat vic veci nez u ING a navic maj asi lepsi uroceni.
Leden 29, 200916 r ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis a koho to zajima? baurak se ptal na neco jineho
Leden 29, 200916 r Třeba někoho zajímá kolik si náš tomášek kam spoří, nebo se tím minimálně chtěl puchlubit, frajer z5 k tématu: koukal jsem, že místo 3,25% mám teď na ING úrok jen 3%, kolik máte vy ostatní?
Leden 29, 200916 r Autor tak jen 3%?? v dnesni dobe se bude tezko hledat nejaky sporici ucet kde by bylo znatelne vetsi uroceni
Leden 29, 200916 r JJ, zdá se od ledna, ale zatím to vím jen z netu, papír žádný nepřišel. Ale je mi jasné, že lepší to nikde nebude...
Leden 29, 200916 r Autor ale vzhledem k tomu, ze ing nema kartu a jen 3 transakcni ucty tak zkusim asi tu mBank.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.