baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ma nekdo zkusenosti s ING kontem?? http://www.ingkonto.cz/cz/ premyslim, ze bych si ho zalozil tak by me zajimaly zkusenosti. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Shodou okolnosti dnes budu mit doma ING zástupce.Co Tě konkrétně zajimá? Napiš.Zeptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 pisou, ze je vse zdarma (zalozeni uctu, vedeni uctu, transakce, vypisy atd) to je me jasny a doufam, ze to plati. Spis by me zajimalo aktualni uroceni toho konta a jaka je prognoza do budoucnosti?? zkus se ho zeptat, to by bylo super. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Zeptám se a večer dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Mám ing konto už asi půl roku, aktuálně je úrok 3%, do konce roku bylo 3,5% ... Zakládal sem ho přes internet, vyplnil tam ten formulář, zanedlouho přišla obálka se smlouvou a číslem účtu, smlouvu sem vyplnil, poslal v přiložené obálce zpět, převedl na ten účet trochu peněz (podmínka pro to aby byla smlouva platná) a do 14-ti dnu mi přišla doporučeně obálka s pinem účtu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 myslím,že se ten účet ale nedá používat jako běžný účet-nechat si na něj posílat peníze od Firem a taky firmám platit,nemýlím li se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Na účet můžou chodit peníze odkudkoli, ale odcházet jen na předen definované 3 účty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak bohužel poradce nedorazil takže info v tuto chvíli nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 mam, vse zdarma, jak uz psal cosby, mas tam moznost tusim max tri transakcnich uctu, takze primo z nej nemuzes platit, ale to se od sporicicho uctu asi neceka, aktualne jsou 3% uroceni, bylo 3,5 pak 3,25 dolu zatim jit nechteji, ale kdovi....aktualne ma lepsi urok 3,3% cervene konto od postovni sporitelny, stejny princip, ale tusim ze musis mit ucet u csob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nemá náhodou ING nějaké problémy? Se mi zdá, že jsem něco slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ty wole...nestraš.O ničem teda nevím.Máte někdo nějaké jiné info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Sorry to bylo toto http://www.finexpert.cz/default.aspx?secti...p;article=23339 ale ses lek co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak az padne ing. tak vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jirko, mBank te neoslovila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Podívej se u GE money bank na účet pravidelného spoření a tam je úrok 3,6,ale nevím jestli jsou tam nějaké poplatky a taky spoříš stále stejnou částku.Podívej se na jejich stránky http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/sporeni/ucet...delneho-sporeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt! ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis nauc se cist tohle je o ING!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jirko, mBank te neoslovila? ano uz jsem na to koukal a momentalne se me to zda lepsi, protoze ten ucet u nich ma i kartu a da s tim uctem delat vic veci nez u ING a navic maj asi lepsi uroceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis a koho to zajima? baurak se ptal na neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Třeba někoho zajímá kolik si náš tomášek kam spoří, nebo se tím minimálně chtěl puchlubit, frajer z5 k tématu: koukal jsem, že místo 3,25% mám teď na ING úrok jen 3%, kolik máte vy ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ja stale 3,5% u Mbank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak jen 3%?? v dnesni dobe se bude tezko hledat nejaky sporici ucet kde by bylo znatelne vetsi uroceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 JJ, zdá se od ledna, ale zatím to vím jen z netu, papír žádný nepřišel. Ale je mi jasné, že lepší to nikde nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ale vzhledem k tomu, ze ing nema kartu a jen 3 transakcni ucty tak zkusim asi tu mBank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.