Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pisou, ze je vse zdarma (zalozeni uctu, vedeni uctu, transakce, vypisy atd) to je me jasny a doufam, ze to plati. Spis by me zajimalo aktualni uroceni toho konta a jaka je prognoza do budoucnosti??

zkus se ho zeptat, to by bylo super.

diky

Vloženo

Mám ing konto už asi půl roku, aktuálně je úrok 3%, do konce roku bylo 3,5% ...

Zakládal sem ho přes internet, vyplnil tam ten formulář, zanedlouho přišla obálka se smlouvou a číslem účtu, smlouvu sem vyplnil, poslal v přiložené obálce zpět, převedl na ten účet trochu peněz (podmínka pro to aby byla smlouva platná) a do 14-ti dnu mi přišla doporučeně obálka s pinem účtu...

Vloženo

mam, vse zdarma, jak uz psal cosby, mas tam moznost tusim max tri transakcnich uctu, takze primo z nej nemuzes platit, ale to se od sporicicho uctu asi neceka, aktualne jsou 3% uroceni, bylo 3,5 pak 3,25 dolu zatim jit nechteji, ale kdovi....aktualne ma lepsi urok 3,3% cervene konto od postovni sporitelny, stejny princip, ale tusim ze musis mit ucet u csob...

Vloženo
Bejci jedny! Mám u nich životní pojistku a navic pojištěny obě děti! Ale docela jsem se lekl...to je fakt!

ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis :feve:

Vloženo
Jirko, mBank te neoslovila?

ano uz jsem na to koukal a momentalne se me to zda lepsi, protoze ten ucet u nich ma i kartu a da s tim uctem delat vic veci nez u ING a navic maj asi lepsi uroceni.

Vloženo
ty máš taky pojistku u AIG? No nejsem z toho odvázanej, i když to mám u české pobočky. Taky tam sypu ročně 40 tis :feve:

a koho to zajima? baurak se ptal na neco jineho :ble:blink:

Vloženo

Třeba někoho zajímá kolik si náš tomášek kam spoří, nebo se tím minimálně chtěl puchlubit, frajer :doh

z5 k tématu: koukal jsem, že místo 3,25% mám teď na ING úrok jen 3%, kolik máte vy ostatní?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...