Únor 9, 200916 r Tady je taková lepší zpráva o tom, že se postupně daří: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ameri...phtml?id=629159
Únor 9, 200916 r Hoši jedno je jisté -U LEDNICE TO NEDOSTANEŠ. Máš recht, šukání je pro děcka. Chlapi si vypijou
Únor 10, 200916 r Autor Petřik: dávat si pozor kam to strkáš.Fakt to neni prdel a neni nad to být zdravej...bohužel je to tak řetězová záležitost že když na to pomyslím tak mi běhá mráz po zádech
Únor 10, 200916 r Tyjo Romme mne povidej vim,ze proti vam jsem nic,ale preci jen .... Ted jsem mel slecno rok tak to bylo fpoho ale ted co diskoska to jina slecna
Únor 11, 200916 r to Rolbína: co ty se směješ? Ty makej na kopečku a neser se do toho, když se tady seru já to Petřík: s tím dědkem jsi mne tedy zničil, ale máš pravdu, už i v mých letech jsou někteří dědkama
Únor 14, 200916 r Autor Největší svinárna je když je nakažená matka dítěte a dítě to má hned po narozeni-to je pak hodně smutny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.