Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už tak 2 měsíce stojí ve Zlíně u Lídlu odstavená octávie,neznáte ji někdo?Zatím je ještě celá,ale viděl jsem u ní naše snědší spoluobčany,jak ji okukují.

post-2928-1233237254_thumb.jpg

post-2928-1233237266_thumb.jpg

post-2928-1233237274_thumb.jpg

Zdravim, sice neznám ale poprosil bych adminy, ať to vyvěsí na více místech na foru, může to být urgentní a pak třeba po vysvětlení smáznout ... Navíc upozornim na příspěvek (snad mě to nebude stát varování :palec2: )

koukám, že má vypuštěný/prořízlý přední kolo?

Presunul jsem to do lamparny, zvetsil pismo nadpisu. Pokud to vyvesim, myslim, ze mene lidi sleduje vyvesene, nez normalne dole. Prispevkama se to bude drzet nejvyse a je to! Doporucuji ti zavolat na bengarnu, treba tim nekomu pomuzes!

Který je to lidl?

• Autor
Který je to lidl?

Nad dopravním podnikem

Brnenska znacka.. je mo mozna čorka a nekdo to tam odstavil... a nebo se nekdo tak ožral a nevi kde nechal auto..ale je to divny... kdyžtak dej vedet fakt tem co maj pomahat a chranit a treba pomuzete nekomu...byla by ji skoda kdyby se dostala tem ... ******** ******** ****** ...

urcite jim callnete at se na to mrknou cetnici....

podle RZ v pátrání není, takže pokud někdo u toho bydlí, tak to zkuste podle VINu, PČR také nic víc nezjistí. Ty evidence odcizených vozidel pocházejí z našich databází.

Ještě včera večer jsem volal kámošovi na PČR do zlína,je to ňákýho kluka ze Zlína,oni o ní už věděli.Takže asi ok.Jo a prý borec nemá rezervu. :)

Petr07 - super, vyreseno, diky... Zamykam nyni jiz neplodnou debatu :palec2:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.