comod Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Máte někdo zkušenost s potahy od firmy Abena? Ty od Madu mi přijdou dost drahé! Tak kdyby měl někdo fotečky, byl bych moc rád.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mad drahý, ale takovou kvalitu jsem ještě od jiných neviděl. Hlavně to fakt sedí a nic se neposunuje. Já koupil jen dopředu . Rozdíl mezi zadkem a předkem nepoznáš. Oni šijou z origo látek. Nějaký za 2800 jsou šity tak radši připlať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Doporučuji taky MAD, měl jsem výhrady k ceně, ale po montáži nelituju. Sedí jak mají, nekroutí se. Jednoduše jsou nejlepší ... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Díky za názory!Nejspíš teda koupim ty Mad,když je každý chválí.Můžu Vás ještě poprosit o fotky Vašich potahů. Nevím totiž jaké si mám pořídit. Sice mám doma od nich vzorník látek,ale potřeboval bych vidět celý potah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak tady máš fotku potahů MAD, kombinace alcantara black a kůže camel Fotky jsou z mobilu, hned po montáži. Zkusím ještě udělat nové foto po cca 1roce používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ahoj, taky přemýšlím o něčem takovém na superba, kolik byla cena za komplet? Díky Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) pokud nejsou děti, pes nebo se to netrhá-zásadně v originále bez potahů, nevím proč všichni cpou do zánovních aut potahy, asi aby to zase prodávali s krásnými origo dalšímu pánovi Editováno: 31. leden 2009, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ahoj, taky přemýšlím o něčem takovém na superba, kolik byla cena za komplet? Díky Luky Cena potahů je závislá na typu látky, kterou použiješ. Ale kombinace kůže a látky nebo alcantary se pohybuje od 8000 do 12000 opravdu záleží na typu. Vzhledem k ceně přečalounění celých sedadel a cena za potahy rozumná a potahy opravdu sedí. Když to dobře namontuješ - není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 pokud nejsou děti, pes nebo se to netrhá-zásadně v originále bez potahů, nevím proč všichni cpou do zánovních aut potahy, asi aby to zase prodávali s krásnými origo dalšímu pánovi Začal jsem mít problém se sedačkou řidiče, ta je nejvíc namáhaná. Koupil jsem si tedy potahy od Mad. Mohu jen potvrdit, že jsou opravdu perfektní a sedí super. Autí má už trochu věk a potahy vše vyřešily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Začal jsem mít problém se sedačkou řidiče, ta je nejvíc namáhaná. Koupil jsem si tedy potahy od Mad. Mohu jen potvrdit, že jsou opravdu perfektní a sedí super. Autí má už trochu věk a potahy vše vyřešily. No a cena cca? Taky uvažuju o potazích, ale nechci tam dát kde jakej šunt a 10k na přečalounění, mi příjde dost zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 mate nekdo nakou stranku kde by sem mohl videt dalsi potahy jaky treba delaji? co potahy ve stylu RS? z latky nevi nekdo na kolik by vysli? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 mate nekdo tyto potahy? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...a-autopotahy-3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Soudě podle cen dopnků na vozy octavia bych si v tomto shopu nekoupil ani šroubek, ceny jsou u některých produktů, tak pět let absolutně neupravovaný, protože to co tam teď čtu si dokáže kdokoli sehnat tak o 10 - 70% levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) mate nekdo nakou stranku kde by sem mohl videt dalsi potahy jaky treba delaji? co potahy ve stylu RS? z latky nevi nekdo na kolik by vysli? diky nájdeš tu mnoho fotiek:MAD Editováno: 25. Únor 2009, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.