Publikováno Leden 29, 200916 r Máte někdo zkušenost s potahy od firmy Abena? Ty od Madu mi přijdou dost drahé! Tak kdyby měl někdo fotečky, byl bych moc rád.Díky!
Leden 29, 200916 r Mad drahý, ale takovou kvalitu jsem ještě od jiných neviděl. Hlavně to fakt sedí a nic se neposunuje. Já koupil jen dopředu . Rozdíl mezi zadkem a předkem nepoznáš. Oni šijou z origo látek. Nějaký za 2800 jsou šity tak radši připlať.
Leden 29, 200916 r Doporučuji taky MAD, měl jsem výhrady k ceně, ale po montáži nelituju. Sedí jak mají, nekroutí se. Jednoduše jsou nejlepší ... !!!
Leden 30, 200916 r Autor Díky za názory!Nejspíš teda koupim ty Mad,když je každý chválí.Můžu Vás ještě poprosit o fotky Vašich potahů. Nevím totiž jaké si mám pořídit. Sice mám doma od nich vzorník látek,ale potřeboval bych vidět celý potah.
Leden 30, 200916 r tak tady máš fotku potahů MAD, kombinace alcantara black a kůže camel Fotky jsou z mobilu, hned po montáži. Zkusím ještě udělat nové foto po cca 1roce používání.
Leden 31, 200916 r Ahoj, taky přemýšlím o něčem takovém na superba, kolik byla cena za komplet? Díky Luky
Leden 31, 200916 r pokud nejsou děti, pes nebo se to netrhá-zásadně v originále bez potahů, nevím proč všichni cpou do zánovních aut potahy, asi aby to zase prodávali s krásnými origo dalšímu pánovi Upraveno Leden 31, 200916 r od dick
Leden 31, 200916 r Ahoj, taky přemýšlím o něčem takovém na superba, kolik byla cena za komplet? Díky Luky Cena potahů je závislá na typu látky, kterou použiješ. Ale kombinace kůže a látky nebo alcantary se pohybuje od 8000 do 12000 opravdu záleží na typu. Vzhledem k ceně přečalounění celých sedadel a cena za potahy rozumná a potahy opravdu sedí. Když to dobře namontuješ - není problém.
Únor 4, 200916 r pokud nejsou děti, pes nebo se to netrhá-zásadně v originále bez potahů, nevím proč všichni cpou do zánovních aut potahy, asi aby to zase prodávali s krásnými origo dalšímu pánovi Začal jsem mít problém se sedačkou řidiče, ta je nejvíc namáhaná. Koupil jsem si tedy potahy od Mad. Mohu jen potvrdit, že jsou opravdu perfektní a sedí super. Autí má už trochu věk a potahy vše vyřešily.
Únor 15, 200916 r Začal jsem mít problém se sedačkou řidiče, ta je nejvíc namáhaná. Koupil jsem si tedy potahy od Mad. Mohu jen potvrdit, že jsou opravdu perfektní a sedí super. Autí má už trochu věk a potahy vše vyřešily. No a cena cca? Taky uvažuju o potazích, ale nechci tam dát kde jakej šunt a 10k na přečalounění, mi příjde dost zbytečné.
Únor 15, 200916 r mate nekdo nakou stranku kde by sem mohl videt dalsi potahy jaky treba delaji? co potahy ve stylu RS? z latky nevi nekdo na kolik by vysli? diky
Únor 18, 200916 r mate nekdo tyto potahy? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...a-autopotahy-3/
Únor 25, 200916 r Soudě podle cen dopnků na vozy octavia bych si v tomto shopu nekoupil ani šroubek, ceny jsou u některých produktů, tak pět let absolutně neupravovaný, protože to co tam teď čtu si dokáže kdokoli sehnat tak o 10 - 70% levněji.
Únor 25, 200916 r mate nekdo nakou stranku kde by sem mohl videt dalsi potahy jaky treba delaji? co potahy ve stylu RS? z latky nevi nekdo na kolik by vysli? diky nájdeš tu mnoho fotiek:MAD Upraveno Únor 25, 200916 r od Laci L&K
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.