Publikováno Leden 29, 200916 r Zdar, stalo se mi, ze v aute "vyschly" ostrikovace. Z Fabie jsem byl zvykly, ze mi to vcas zahlasilo nizkej stav, tak jsem to ani ted pravidelne nedolival. Tady mi maxidot nic nenapsal, i kdyz mi hlasi veci jako nizkej stav oleje i prasklou parkovacku. Vybava je nejspis ambiente (nevim presne, second hand auto). Jak overim (mam i VAG-COM), zda tam senzor je a ze nefunguje, nebo ze tam vubec neni?
Leden 29, 200916 r Autor senzor mají jen vozy s ostřikem světel Hmm, tak to mi prijde od tvurcu vybavy dost hloupy, kdyz uz to hlasi vsechno mozny, tak tohle ne. A kdyz to mela i ta Fabie (bez ostr. svetel) ...
Leden 31, 200916 r Taky bych to rád dodělal, štve mě to jako vás Fabia vs. O II. Pokud je tu někde postup, prosim o link, nechce se mi projíždět celé forum
Leden 31, 200916 r Tady nezalezi na tom co je to za vybavu...jakmile mas ostrikovace svetel - coz je standardne u xenonu a nebo extra vybava...mas take 5l nadrzku a s tim i cidlo kapaliny v nadrzce ostrikovacu...nejsem si jist ale do te 3l nadobky to bude asi problem, ale nekde jsem tady na foru uz cetl ze to dodelavali, tak zkuste hledat.
Prosinec 9, 200915 r tak jsem hedal jak zapojit senzor hlídání kapaliny v ostřikovačích,ale nenašel.Může mi někdo poradit jak a kam zapojit kabely.Děkuji
Prosinec 9, 200915 r toto ti pomôže...ide pripojiť na kostru a na konektor budíkov na PIN 34 Upraveno Prosinec 9, 200915 r od dream7000
Prosinec 9, 200915 r NZ, potrebuješ do nadobky urobiť otvor, osadiť tesnenie a snímač....k tomu konektor s PIN mi a kus drôtu....jeden koniec na kostru a druhý vopchať do interieru, vybrať budíky a založiť na PIN 34.....no a nakodovať.....a maš to hotové....
Prosinec 9, 200915 r Potřebné věci mám objednané,jen jsem pořeboval vědět jak a kam zapojit,takže ještě jednou dík!!!Mám maxidot,takže se to bude ukazovat asi tam? Upraveno Prosinec 9, 200915 r od jarin57
Prosinec 10, 200915 r ano na maxiku sa ti bude zobrazovat kontrolka a napis doplnte vodu do ostrikovacu striedavo
Leden 26, 201015 r toto ti pomôže...ide pripojiť na kostru a na konektor budíkov na PIN 34 cauky jak pak se jmenuje ten program kde jsu nasel to schéma nebylo by tam schéma jak to zapojit na boru
Leden 26, 201015 r predchadzajuci prispevok sa necituje.....program sa vola ELSA.....a urcite tam bude aj Bora/Golf IV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.