Vlasta Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Uvažuju nad dodatečnou montáží neorigo centrálu.Máte někdo s montáži nějaké zkušenosti.Jedná se pouze o klasický centrál na klíček na DO nechci to je jenom další krabička na klíčích navíc.Zvládnu to jako zručnej mechanik sám nebo to mám raději svěřit nějaké firmě. Centrální zamykání FABIA Vaše cena: 779,- Kč Centrální zamykání bez dálkového ovládání pro čtyři dveře - sada pro vozidla Škoda Fabia. Sada obsahuje 4 ks pětivodičového serva (příprava zadních kontaktů pro autoalarm), sadu plechů pro montáž bez vrtání, táhla, spojovací materiál a kabeláž pro čtyři dveře vozidla s vyvedením zadních kontaktů. odkaz: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...zamykani-fabia/ Editováno: 31. leden 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 ked si zrucny tak to zvladnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 to mám vážne editovať tému o centráloch???????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Omluva nějak mi to nedocvaklo,prosím o přesunutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.