Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tato řada se prodávala v Německu, ale zajímalo by mě, jestli by se nedalo ve Škodě sehnat toto označení pod nápis Fabia a na náraznících?

post-1999-1233500044_thumb.jpg

post-1999-1233500053_thumb.jpg

Si si istý tou radou že sa predávala v nemecku? Odkial to máš? Moja ETKA žiaden takýto nápis nemá a mimo to, vyzerá to dosť neorigo hlavne ten bočný..

Skutecne se to prodavalo v Nemecku jako Fabia GT, nicmene tyhle napisy byly v rezii nemeckeho importera, v sortimentu Skodovky (tudiz v Etce) je nenajdes.

Stejne to bylo s napisem "eXtra" (viz. foto, vyfoceno v DE) a oznacenim dalsich akcnich modelu prodavanych v Nemecku.

post-9-1233501467_thumb.jpg

na náraznících :kuk:

Bobe, kdyz mi bylo 5, taky jsem si plet narazniky a blatniky. Ale to je detail. ;)

• 3 měsíce později...
Si si istý tou radou že sa predávala v nemecku? Odkial to máš? Moja ETKA žiaden takýto nápis nemá a mimo to, vyzerá to dosť neorigo hlavne ten bočný..

u nás v autobazaru máme taky modrou fábii dotaženou z ciziny a má tam taky napsáno extra ale nemá tam napsán obsah vzau na 5tých dveřích

Bobe, kdyz mi bylo 5, taky jsem si plet narazniky a blatniky. Ale to je detail. ;)

já taky -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.