Přejít na obsah

50km/h

vikino1

Doporučené příspěvky

50tku jezdím na 4, když je to do kopce nebo je třeba být akčnější, tak na 3. To je opravdu výživná debata tohle. Jo a při akceleraci řadím podle toho, jak moc to řve a jak moc rychle se potřebuju rozjet. Na civění esli náhodou nejedu ´už 25 bo to musim řadit´, na to nemám čas, musím čučet před sebe, no ni?

Jinak teda sem byl v Lučenci minulý týden a docela mě příjemně překvapilo, jak se na Slovensku padesátka dodržuje a že většina řidičů opravdu jela od značky po značku poměrně čistě. Taktéž na trase Půchov - Trenčín po dálnici sem celkem čuměl, že sem byl na tachometrových 135 asi nejrychlejší široko daleko, to předevčírem na trase Bělotín - Příbor sem klasicky při cca 100-110 sotva dojel jediné auto (a to ještě náklaďák s uhlím).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

50tku jezdím na 4, když je to do kopce nebo je třeba být akčnější, tak na 3. To je opravdu výživná debata tohle. Jo a při akceleraci řadím podle toho, jak moc to řve a jak moc rychle se potřebuju rozjet. Na civění esli náhodou nejedu ´už 25 bo to musim řadit´, na to nemám čas, musím čučet před sebe, no ni?

Jinak teda sem byl v Lučenci minulý týden a docela mě příjemně překvapilo, jak se na Slovensku padesátka dodržuje a že většina řidičů opravdu jela od značky po značku poměrně čistě. Taktéž na trase Půchov - Trenčín po dálnici sem celkem čuměl, že sem byl na tachometrových 135 asi nejrychlejší široko daleko, to předevčírem na trase Bělotín - Příbor sem klasicky při cca 100-110 sotva dojel jediné auto (a to ještě náklaďák s uhlím).

U nás to po zavedení BS vypadalo pár týdnů taky tak. Ono je to přejde, ale jestli ne, tak budu pěkně nasraný, protože se mi tam teď jezdí docela nepříjemně - dřív to bývala pohoda..... :feve:

Odkaz ke komentáři

1,4 44kW rok 2000: Normálně jezdím prázdné město 55km/h na 5. kvalt, při větším provozu jezdím za 4. a když nevím co ten předemnou vyvádí nebo když potřebuju být pružnější tak za 3.

Velmi často ale 55 za 5. Spotřeba 7,2 - 7,6l

Když jezdí máti tak většinou 55km/h za 3 nebo 4 a spotřeba 8+

:)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
1,4 44kW rok 2000: Normálně jezdím prázdné město 55km/h na 5. kvalt, při větším provozu jezdím za 4. a když nevím co ten předemnou vyvádí nebo když potřebuju být pružnější tak za 3.

Velmi často ale 55 za 5. Spotřeba 7,2 - 7,6l

Když jezdí máti tak většinou 55km/h za 3 nebo 4 a spotřeba 8+

:)

No já nevím, ale já jezdím 3-4 a bere mi to šest na sto. To bude chyba asi na jiném mezičlánku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...