Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

50tku jezdím na 4, když je to do kopce nebo je třeba být akčnější, tak na 3. To je opravdu výživná debata tohle. Jo a při akceleraci řadím podle toho, jak moc to řve a jak moc rychle se potřebuju rozjet. Na civění esli náhodou nejedu ´už 25 bo to musim řadit´, na to nemám čas, musím čučet před sebe, no ni?

Jinak teda sem byl v Lučenci minulý týden a docela mě příjemně překvapilo, jak se na Slovensku padesátka dodržuje a že většina řidičů opravdu jela od značky po značku poměrně čistě. Taktéž na trase Půchov - Trenčín po dálnici sem celkem čuměl, že sem byl na tachometrových 135 asi nejrychlejší široko daleko, to předevčírem na trase Bělotín - Příbor sem klasicky při cca 100-110 sotva dojel jediné auto (a to ještě náklaďák s uhlím).

Vloženo
50tku jezdím na 4, když je to do kopce nebo je třeba být akčnější, tak na 3. To je opravdu výživná debata tohle. Jo a při akceleraci řadím podle toho, jak moc to řve a jak moc rychle se potřebuju rozjet. Na civění esli náhodou nejedu ´už 25 bo to musim řadit´, na to nemám čas, musím čučet před sebe, no ni?

Jinak teda sem byl v Lučenci minulý týden a docela mě příjemně překvapilo, jak se na Slovensku padesátka dodržuje a že většina řidičů opravdu jela od značky po značku poměrně čistě. Taktéž na trase Půchov - Trenčín po dálnici sem celkem čuměl, že sem byl na tachometrových 135 asi nejrychlejší široko daleko, to předevčírem na trase Bělotín - Příbor sem klasicky při cca 100-110 sotva dojel jediné auto (a to ještě náklaďák s uhlím).

U nás to po zavedení BS vypadalo pár týdnů taky tak. Ono je to přejde, ale jestli ne, tak budu pěkně nasraný, protože se mi tam teď jezdí docela nepříjemně - dřív to bývala pohoda..... :feve:

Vloženo

1,4 44kW rok 2000: Normálně jezdím prázdné město 55km/h na 5. kvalt, při větším provozu jezdím za 4. a když nevím co ten předemnou vyvádí nebo když potřebuju být pružnější tak za 3.

Velmi často ale 55 za 5. Spotřeba 7,2 - 7,6l

Když jezdí máti tak většinou 55km/h za 3 nebo 4 a spotřeba 8+

:)

• o 3 týdny později...
Vloženo
1,4 44kW rok 2000: Normálně jezdím prázdné město 55km/h na 5. kvalt, při větším provozu jezdím za 4. a když nevím co ten předemnou vyvádí nebo když potřebuju být pružnější tak za 3.

Velmi často ale 55 za 5. Spotřeba 7,2 - 7,6l

Když jezdí máti tak většinou 55km/h za 3 nebo 4 a spotřeba 8+

:)

No já nevím, ale já jezdím 3-4 a bere mi to šest na sto. To bude chyba asi na jiném mezičlánku.

Vloženo (editace)

to s tou spotřebou se tu už řešilo mnohokrát. První kousky (2000) 1,4 44kW MPi jsou opravdu žravější. Jezdím jen město a pod 7 na 100 si ani nepamatuju. Jo a nejsem žádný ploužič, tak asi tak ;)

Editováno: , autor: Jirka_CZE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...