amogh Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 vzdyt mas jeste soferku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 spravně chlapy. Kdyz se budeme bavit o autech tak bude vsechno v pohode a zadny hadky nebudou. Pak mi to tady pripada jak maly kluci na pisku nebo spatnej televizni serial Jinak na olinovyho Litrika( neni to spis Litrice??? ) se moc tesim. Privez to ukazat ikdyz to treba uplne nestihnes, bude o cem kecat a co novyho ocumovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 skoro manželka zůstava z určitého důvodu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 maca: nač tahat dříví do lesa, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 dakie-přesně tak :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já přijedu určo ať je to tady jak chce vyhrocený. Budou tam i dobrý lidičky na který se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) vzdyt mas jeste soferku :-) od soboty navíc certifikovanou spolumajitelku ještě EDIT: ke sporu - nechte si to na tam, my seženem bazének a blátíčko nebo olejíček a budou zápasy Editováno: 23. Duben 2009, autor: P2M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ty seš petře normálně zvracenej :-) blaticko, olejicek a dva chlapy, no to neeee :-( .......... :-) na to se teda koukat nechci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 to je pro bobajze a vorlika, po shlédnutí videa z Turnova myslim, že tohle by ocenili a holky nějaký tam taky budou, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 vyreseno, promazano omlouvam se vsem kteri to cetli proti sve vuli lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Odhaleni gyb(s)ona si nemusel mazat Vitto... A omlouvat se asi nemusis, kdo to cetl proti sve vuli, cist to nemusel, mohl tomu predejit !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo, kdo je to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Věcná ke srazu: Kluby SKODAHOME a OCTAVIA Club mají vstupné za 200,- (předložit kartičku a mít zaplacené příspěvky na rok 2009, kdo ještě nemá kartičku, bude na seznamu) veteráni do roku 1970, mají cenu za 150,-Kč A po dohodě s Viktorem se poháry rozrostly o TOP10 Octavia Club, takže letos bude necelých osmdesát pohárků (ocenění) s překvapením pro BABY srazu SKODAHOME. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 budu muset ouže předělat rok výroby abych se vešel do vstupného za 150kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Na 100% dorazím,i když jsem Odpadlík na celí víkend .snad se tam najde nějaké koutek na mojí stříbrnou rakev jelkož to budu používat na spánek a relaxaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jenom aby ses na ten spánek dostal tak daleko !!! Jinak jsem rád že se zase potkáme a i v Doksech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Na 100% dorazím,i když jsem Odpadlík na celí víkend .snad se tam najde nějaké koutek na mojí stříbrnou rakev jelkož to budu používat na spánek a relaxaci Nedávej toho medvěda k záchodkum,nebo Ti na to budem chodit chcát :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Hrábě Fernétti: neboj už si to nebudu dávat tak daleko jako na EDT :srazu,a hlavně méďa je delší a nebudou mně koukat nohy jako z Octy maca: mno vidíš to mně nenapadlo,to se každému nepoštěstí chcát na meda zaparkuji to někam vedle vepřů pod caravany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarasGuru Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Věcná ke srazu:Kluby SKODAHOME a OCTAVIA Club mají vstupné za 200,- (předložit kartičku a mít zaplacené příspěvky na rok 2009, kdo ještě nemá kartičku, bude na seznamu) veteráni do roku 1970, mají cenu za 150,-Kč A po dohodě s Viktorem se poháry rozrostly o TOP10 Octavia Club, takže letos bude necelých osmdesát pohárků (ocenění) s překvapením pro BABY srazu SKODAHOME. No tak to je super. Beru sebou i drahou polovičku, takže .... pšššt ... nic nebudu říkat, ať neprokecnu nějaké to překvapení že bude ... Už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Dle mýho baby jako bejby, ne jako baby jako holky Příště by stačilo říct, že vám prostě chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak ja take dorazim, ale ještě nevím, s kterým autem, ale určitě bude červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 přátelé... už se na vás moc těším!!! jestli bude Bobina svolná (Bobík) , tak bude i tanec! btw. doufám, že pořadatelé připravili konečně nějaké ceny pro kategorii all-road!!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 btw. doufám, že pořadatelé připravili konečně nějaké ceny pro kategorii all-road!!!??? No zatím jsi tam nikdy na tom poli nic nepředvedl, tak až budou výkony, budou ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mám jednu technickou - jelikož moje nové auto není škodovka, ani nic koncernového, budu s ním vpuštěn do areálu, nebo budu nucen potupně zaparkovat před branou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 No jelikož jako nováček jsem ještě na žádnym srazu nebyl,tak na tenhle určo dostavim se podívat a s přítelkyní se v So přijedem podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky