maca Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jo Karle to také nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pátek se vožrat jako doga a v sobotu bejt čerstvej ? to nejde sraz paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tome: tak už nám to řekni...koho to je dítě? Kdo je tatínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to se musíš zeptat matky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pátek se vožrat jako doga a v sobotu bejt čerstvej ? to nejde sraz paráda za mladejch let to slo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 mě se to skoro povedlo jen se všechno moc míchalo a to já nerad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tome: ale byl jsi sladkej při vyhlašování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 s lízátkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Chlastani je soucast tohodle srazu. Stejne jako dedek na trikolce ... a rano bylo fakt tezke, ale ja mam takovy rana vzdycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Byl jsem sice jen v sobotu, ale docela se mi to líbilo, řek bych že je tam pořád víc a víc pěknejch aut. Jen se nesměle zeptám, nevyfotil někdo tu moji špindíru? Já nechal doma foťák a měl jen kameru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Chlastani je soucast tohodle srazu. Stejne jako dedek na trikolce ... a rano bylo fakt tezke, ale ja mam takovy rana vzdycky kdyby jenom rana :-) ale stejne proste pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ten dědek na té třikolce byl děsně trapnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hezký forky, ale ještě mi tady chybí dvě nejlepší auta srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 fugas-to si děláš prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kde byl sraz Fofrdu? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Jo a ještě 3 ze severu a na ten bordel tu jsme zvyklí a smějem se radí Editováno: 17. Květen 2009, autor: alzbetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hradec Králové zdraví Chomutovsko.Vy jste byli kluci dobře pískli a byla s Váma prdel.Hlavně s tim jak jste chtěli vytáhnout kolegáčka včetně postele ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pokud narazis na to ze vam Klaca sel rict ze by nebylo spatny to uklididt jinak to budeme mit rano na autech, se po Tomas-kovo zkusenosti ze sobotniho rana nemuzes snad ani divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 'asphalt' : co se mu stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a já myslel, že se do vás pustil dědek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Romarioooo ten dedek mu rano po tom chcanci nahazel haldu promocenych papiru na auto. Chtel to vylepsit jeste nejakou lahvi ale nastesti se mu z hlavy vypenilo ze by to mohla byt draha sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 asphalt: samo že by jsme to uklidili ráno, ale Kláca nám to osvětlil - za čož mu bylo náležitě poděkováno , tak jsme na to naběhli jak splašený (oka doploužili se tam ) a poklidili to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Nenaražím na nic my jsem se bavili a tak to má být a to že jsme to uklidily to je smozdřejmost a nezabije tě to a co tě nezabije to tě posílí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak už tu máme ičlánek http://www.skodahome.cz/clanek/1180-8sraz-skodahomecz a také fotky http://gallery.skodahome.cz/8-sraz-skodahome-cz-g75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 alzbetka me to nijak netizi.. kazdy se tam rad bavi ... my jen ze jste si preparkovali a nejspis by to skoncilo na nasich autech.. nepredpkladam ze by dedek by tak dumyslny ze by to nalozil na vozik na trikolku a dovezl to k vasim autum.. hlavne v klidu zadny stres.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky