Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Byl jsem sice jen v sobotu, ale docela se mi to líbilo, řek bych že je tam pořád víc a víc pěknejch aut. Jen se nesměle zeptám, nevyfotil někdo tu moji špindíru? Já nechal doma foťák a měl jen kameru...

Vloženo
Chlastani je soucast tohodle srazu. Stejne jako dedek na trikolce :D ... a rano bylo fakt tezke, ale ja mam takovy rana vzdycky ;)

kdyby jenom rana :-)

ale stejne proste pecka :-)

Vloženo

Pokud narazis na to ze vam Klaca sel rict ze by nebylo spatny to uklididt jinak to budeme mit rano na autech, se po Tomas-kovo zkusenosti ze sobotniho rana nemuzes snad ani divit.

Vloženo

Romarioooo ten dedek mu rano po tom chcanci nahazel haldu promocenych papiru na auto. Chtel to vylepsit jeste nejakou lahvi ale nastesti se mu z hlavy vypenilo ze by to mohla byt draha sranda.

Vloženo

asphalt: samo že by jsme to uklidili ráno, ale Kláca nám to osvětlil - za čož mu bylo náležitě poděkováno , tak jsme na to naběhli jak splašený (oka doploužili se tam :D ) a poklidili to ;)

Vloženo

alzbetka me to nijak netizi..:) kazdy se tam rad bavi ... my jen ze jste si preparkovali a nejspis by to skoncilo na nasich autech..:D nepredpkladam ze by dedek by tak dumyslny ze by to nalozil na vozik na trikolku a dovezl to k vasim autum..:D hlavne v klidu zadny stres..:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...