Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 platili sme vstup do kempu 3kila a pak ještě 160 za osobu za nocleh, je tohle normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Taky jsme meli sve zasoby a opravdu jsme byly za ne radi. Nevim jak to chodi v Praze, ale kdyby ten cisnik byl u nas, tak nevim nevim. Nezapomenu na to jak mi triskl URAZENE dzus na stul a ten ksicht! Ten vrchni byl NEJAKEJ DIVNEJ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Daku dyť jsi člen ne? Já platil 2 kila a radši jsem se jel vyspat domu aby mi nelepili na chatku lístečky, jako někomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Sejvi: se nediv, když si objednáš jenom juice, pro kterej musel o metr dál do boxu...a vrchní byl evidentně znaven, když musel větrat zadek skrz povislý kalhoty - kemp jako místo supr, ceny bych taky nějak neřešil....ale ten personál katastrofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Rosťo, na chalupu zapomeň!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kibi nevím nevím... chatka pro dva na jednu noc za 590,- je imo dost!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Rosťo, v klubu už nejsem ale když sme zaplatili vstup na plochu, proč ještě platit za nocleh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Mě to taky hlava nebere ale co naděláš. Není kde se potkat v takovém počtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak to mi neříkej, že se nenajde jiná plocha s příjemnější obsluhou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ceny tam jsou opravdu přemrštěné a platit za to že člověk spi v autě je opravdu PRASEČINA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak to mi neříkej, že se nenajde jiná plocha s příjemnější obsluhou? a hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ceny tam jsou opravdu přemrštěné a platit za to že člověk spi v autě je opravdu PRASEČINA!!! Ja bych mu asi rekl... A kdo spal? Ja o nikom nevim...Ja jsem si cetl knizku ...pocitam, ze nefotil jak se valime v aute...takze asi tak.. vubec bych to neresil. Klidne v tom aute muzeme celou noc sedet vzhuru a neplatit nic, ale kdyz zavrem oci, tak uz platime? co to je za logiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dalsi fotky, tentokrat porizene mym fotakem... FOTKY 8. SRAZ SKODAHOME.CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Michal.K: přesně tohle sme si mysleli taky.. ale pak nás zastavil u výjezdu a hádej se s ním - postavil se před auto.. když sem viděl, co udělal Bobíkovi, tak sme ho radši nepokoušeli a zaplatili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dakie: co udělal Tomášovi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to by me taky zajimalo, paprda jeden stary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak sdílím tvůj názor Daku a radši jsem si vzal svoje zásoby a pak pařil s klukama z Brněnský knajpy. Tam jsem chodil jen na WC a ani to se mi pomalu nechtělo. No přesně tak, chyba není v obsluze, ale v lokálu, kterej si kdo zvolí...ti zkušenější se letos nespoléhali na místní zdroje, zavítali "na moravu" a no-stress, prakticky pořád bylo něco teplýho do huby...poslední várka se dělala tuším někdy po půlnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Chlastani je soucast tohodle srazu. Stejne jako dedek na trikolce ... a rano bylo fakt tezke, ale ja mam takovy rana vzdycky jo jo toho dědu na trojkolce jsme už nenazvali jinak než SUP.. bo pořád kroužil, kde co lítá i když na jednu stranu se mu nelze divit.. takových chuligánů na pozemku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 chuligánů prej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 na tom kempu je pozitivní jedině ta posekaná tráva. a je pravda, že na jídlo si stěžují jen a pouze nováčci.. zkušení účastníci už vědí, že si s sebou mají přivést jídlo.. podle mě nemůže být těžké sehnat kus placu na sraz.. jak to ostatně dělají ty paka, co se někde slezou a tancujou tři dny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Romarioo, Michal.K: mrkněte k Tomášovi do tématu v sekci Vaše Octavia.. Oline, proč se nevyjádříš ke změně místa??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) chuligánů prej Takhle ošklivě označit nás slušný vzdělaný kluky Editováno: 18. Květen 2009, autor: Mates_XIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) A co se týče změny místa. Nevím no. Na jídlo si chvilku počkám, to dvakrát do roka přežiju. A blbec na tříkolce je mi ukradený. Je pravda, že letos byl dědek hodně nervní. Editováno: 18. Květen 2009, autor: Mates_XIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ja bych snad i rek ze letos byl tříkolkář poprvé nervní, ten byl zrovna vzdycky relativne v pohode zmena mista? ja nejsem pro, kemp je paradní, cistej atd proste nenasrat trikolkare a vrchniho musime mit na haku a mit vlastni zasoby je to samo na olinovi, ale on se s nima zna a kemp ma za barakem coz je z hlediska organizacniho idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dakie: díky za odkaz.Už jsem v obraze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky