vittorio Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj poplasna zprava ale vse OK, jen ta sleva pro OC este asi bude problem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já se bojím pomalu přijet ale doufám, že všecko bude v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Se bojíš jenom jet se mnou a Skajem po D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Problém bude, že po D1 nepojedu a nevím s kým jsem se tam honil po cestě do Ml. Bol. že naše auto asi tak 3x těžší a ještě k tomu nepoměrně slabší.. Takže toho bych se nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Se mnou ses nehonil páč já se jen vezl !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A není to ve výsledku stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Není, páč zatímco Ty ses honil, oni jeli na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A není to ve výsledku stejný Ne ne, není - tys kulhal na pravou nohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A nyní ještě jedna věcná: Škodovky do roku 1970, mají vstup na sraz za polovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Není, páč zatímco Ty ses honil, oni jeli na výlet hmm, též ma neštvi ! Ne ne, není - tys kulhal na pravou nohu o ničem nevím ..? já mám špatnou levou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) tak hlásím účast už jen doufat v pěkný počasí Editováno: 21. Duben 2009, autor: kibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 sejdeme se u tebe na baru to Olaf a Bobik: sejdeme se na baru, půl roku je pryč.. všechny Vás opiju to Olin a Viktor: moc nerozumim tomu jak to mezi sebou máte s prachama, což neni až tak důležité.. spíš mám tak nějak pocit, že ačkoli Olin se snaží peníze "vracet" formou slevy na vstup, tak u Octavek to má nějaký háček a dostaneme hownajs.. ale tak jsem přející, takže to moje kilo si nechte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 superfatty : těším se na bar ... my dost trénujem tak uvidíme kdo koho ožere. Hlavně si dopředu priprav toho bílého slavného psa Gora ať to v opilosti zase hodiny nehledáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 když to tady čtu,tak raději tento sraz vynechám /e/........... To asi Sejis nemusíš vynechávat. prostě když někdo chce psa být,hůl si najde vždycky. A Vitto asi ví o čem mluví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 K tomu co se zde probíra se nebudu radši vyjadřovat......... Chabry jedu na 100%(doufám že jsem uklidnil Petra-P2M ) Jen nevím zda přijedu octavii či oužou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 A nyní ještě jedna věcná:Škodovky do roku 1970, mají vstup na sraz za polovic ty ve to mě má zas prdel upadnout než tam dojedu ? 1.rok jsem nedojel - motor KO 2.rok to odnesly moje záda a letos fakt nevím :-D jestli stíháš složit svojí tísu tak se snad i hecnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 to Olaf a Bobik: sejdeme se na baru, půl roku je pryč.. všechny Vás opiju To rád slyším a beru absint na zapití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taktez jsem o tom presvedcen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak sem si puvodne rikal, ze bych se v Chabrech alespon na chvili stavil, abych se konecne taky ukazal na zivo, ale nevim jestli by tam zrovna neletel pullitr ci neco jinyho. No rozhodnu se v sobotu dle nalady v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jo budou litat plastovy kelimky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no ani tim bych nedostal rad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 myslím že tam nic lítat nebude max. dobrá nálada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jen nevím zda přijedu octavii či oužou Chlapi co se zde věnovat třeba tomu, čím kdo přijede, Jako třeba Máca a ostatní nechat koňovi, ten má větší hlavu Já se pokusím dodělat litříka a přikodrcat se sním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 K tomu co se zde probíra se nebudu radši vyjadřovat.........Chabry jedu na 100%(doufám že jsem uklidnil Petra-P2M ) Jen nevím zda přijedu octavii či oužou nejen P2Ma ja sem vedel ze to byly zbytecny poplachy !! vem voboje @olin a vitto - proboha vyrikejte si to uz jednou konecne, nic me nedrasa snad vic nez kdyz se hadaj dva kamaradi :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 dvě auta nedokážu řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky