Přejít na obsah

Koho by jste volili ?

creck

137 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Jaký 4 lidi? Pokud vím tak proti vládě hlasovalo 101 poslanců.

Jestli šlo vládnou hospodárněji to je otázka. Spousta věcí tu nebyla a ještě není. Doháníme svět a to něco stojí.

Zeman sice nebyl gentleman, ale když ho srovnáš s Paroubem, Špidlou nebo Grossem, tak to byl dobrý politik. Navíc jeden z mála bláznů, kterým šlo o ideály, který dokonce asi nebyl úplatný.

Ono se to asi nezmění, takhle to tam prostě funguje přišli zelení a nějaká změna? Ne, zapojili se také do kolotoče lol

Přijde mi, že žijeme na divokém západě. Mafián ministrem vnitra. Odstupující ministři si najednou vydělají stamiliony.

Je to k blití

Ti 4 na kterých stojí a padají všechna důležitá rozhodnutí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale je prdel jak jedna událost lze vylíčit uplně jinak :smich: .

Pro voliče ODS je hulvát Zorálek, za to že napomenul Langra za to, že sprostě nadává ať mluví k věci. Pro druhého je hulvát Langr za to, že sprostě nadává. lol

Ale pokud se na to podívám nezaujatě je pro mě hulvát Langr protože nadával.

mischicka: Poslanec má hlasovat podle svého svědomí a vědomí. Takže žádný 4 nejsou. Je jich 101.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

hlavni je, jestli jsi to vubec sledoval.

kdyz uz tak bych mohl rict, ze nadavali oba ale on Langra ani nenechal nadavat.

ale nebudu tady s tebou resit blbosti, mnohem hur vidim to blbce Paroubka s Filipem. Bohuzel jsou ted paradoxne na tom skoro nejlepe komousi coz je nejvetsi nestesti jaky se nam mohlo stat.

Odkaz ke komentáři

a to ze pred nim mluvil Rath kterej nadaval uplne stejne a Zaoralek tam nebyl, pak na konci jeho projevu prisel a kdyz po nem jde mluvit nekdo jiny tak mu vypne mikrofon, tak to promin ale to nemusim byt zaujatej a stejne to nepochopim jak se nekdo muze takhle chovat.

Ja to sice nevidel cele, ale pokud tam Zaoralek predtim pri Rathove vyblitku nebyl, tak ho nemohl napomenout. Za Langra tam byl a tak ho napomenul. Podle me je to naprosto spravne, ze ho nenechal mluvit jako hovado.

hlavni je, jestli jsi to vubec sledoval.

kdyz uz tak bych mohl rict, ze nadavali oba ale on Langra ani nenechal nadavat.

Bohuzel jsou ted paradoxne na tom skoro nejlepe komousi coz je nejvetsi nestesti jaky se nam mohlo stat.

To je hnus no ... kazdopadne vystupovani komousu jak uz sem psal je ze vsech tech stran tam nejlepsi :( Snad lidi nebudou idioti aby je volili.

Odkaz ke komentáři

To je hnus no ... kazdopadne vystupovani komousu jak uz sem psal je ze vsech tech stran tam nejlepsi :( Snad lidi nebudou idioti aby je volili.

budou, podívej se na krajský volby, tam lidi dosadili komanče k moci všude. Z retoriky socanů před volbami aspoň trochu inteligentnímu voliči muselo být jasný, že komanči jsou pro ně první volba.

2Zabiak: až začneš platit pořádně daně tak pochopíš proč tady lidem, kteří tusí o co jde vadí to jak socani populisticky vyhazují. Když jsem viděl svoje daně tak bych rád viděl tu cikánskou rodinku co si živím a mohl bych si ji odstřelit

Odkaz ke komentáři

Ja to sice nevidel cele, ale pokud tam Zaoralek predtim pri Rathove vyblitku nebyl, tak ho nemohl napomenout. Za Langra tam byl a tak ho napomenul. Podle me je to naprosto spravne, ze ho nenechal mluvit jako hovado.

Pri tom kdyz mluvil Rath, tak tam Zaoralek nebyl a prisel az na uplny konec jeho projevo z tohoto duvodu rikam, ze to naprost zbytecne prerusil a kecal si co chtel. Langer se ho i ptal u toho pultu kde byl, kdyz mluvil Rath. Takhle to fakt nejde to se na me nezlob.

a bohuzel nemusej volit komunisti ale staci volit CSSD ty uz si tam ty komouse vemou.

Odkaz ke komentáři

Pri tom kdyz mluvil Rath, tak tam Zaoralek nebyl a prisel az na uplny konec jeho projevo z tohoto duvodu rikam, ze to naprost zbytecne prerusil a kecal si co chtel. Langer se ho i ptal u toho pultu kde byl, kdyz mluvil Rath. Takhle to fakt nejde to se na me nezlob.

a bohuzel nemusej volit komunisti ale staci volit CSSD ty uz si tam ty komouse vemou.

Pokud Langer řekl "hoďte na toho blázna síť", tak kde je jaký sprostý slovo? Nebyl jsem včera u netu a neviděl jsem ani zprávy.

Jinak je to fakt na blití a rozhodně pokud budou předčasný, tak volim opět ODS, nemíním svůj hlas zahodit a jiná varianta prostě mmtálně není.

Odkaz ke komentáři

2Zabiak: až začneš platit pořádně daně tak pochopíš proč tady lidem, kteří tusí o co jde vadí to jak socani populisticky vyhazují. Když jsem viděl svoje daně tak bych rád viděl tu cikánskou rodinku co si živím a mohl bych si ji odstřelit

Já nejsem pro rozhazování, ale tak si vyber mezi tím co dělá ODS a co dělá ČSSD. Je smutné, že tu nemáme normální pravici, která by šla volit.

Ale proboha to co provádí ODS není možné.

Navíc ODS rozhazování nezabraňuje.

A teď odbočím, asi před měsíce jsem slyšel Tupolánka mluvit v europarlamentu mluvil česky, ale blbounštinou. Prostě jazykem hloupých, kteří si svojí nedostatečnou slovní zásobu kompenzují používáním cizích a vlastních slov lol . A ještě do toho používal různé české přirovnání a říkanky.

Tak si tak říkám není on debil, dyť ten překladatel se z toho posere a navíc jak tohle bude překládat dyť to může vyznít uplně jinak, nebo nijak když to přeloží doslova.

No a teď se tak stalo Tupolánek místo, aby použil české slovo tak machroval a stalo se to co jsem předpokládal: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/16...nkovu-vetu.html :smich:

mischicka: Jinak to je ten problém, každý se bojí, aby svůj hlas nevyhodil a proto volí furt tyhle zmrdy.

Odkaz ke komentáři

Já nejsem pro rozhazování, ale tak si vyber mezi tím co dělá ODS a co dělá ČSSD. Je smutné, že tu nemáme normální pravici, která by šla volit.

Ale proboha to co provádí ODS není možné.

Navíc ODS rozhazování nezabraňuje.

A teď odbočím, asi před měsíce jsem slyšel Tupolánka mluvit v europarlamentu mluvil česky, ale blbounštinou. Prostě jazykem hloupých, kteří si svojí nedostatečnou slovní zásobu kompenzují používáním cizích a vlastních slov lol . A ještě do toho používal různé české přirovnání a říkanky.

Tak si tak říkám není on debil, dyť ten překladatel se z toho posere a navíc jak tohle bude překládat dyť to může vyznít uplně jinak, nebo nijak když to přeloží doslova.

No a teď se tak stalo Tupolánek místo, aby použil české slovo tak machroval a stalo se to co jsem předpokládal: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/16...nkovu-vetu.html :smich:

mischicka: Jinak to je ten problém, každý se bojí, aby svůj hlas nevyhodil a proto volí furt tyhle zmrdy.

já mám vybráno, i současná ODS se všemi přešlapy je v současný době o 100% menší zlo než komunisti/jedno jestli rudý nebo oranžový/

a když k těm volbám lidi nepůjdou protože nevědí tak systém je nastavenej tak blbě, že se ten hlas de facto rozpočítá. To ho radši dám dle nejlepšího vědomí a svědomí ODS.

Odkaz ke komentáři

svět se v prdel obrací. To je vcelku jedno, stejně se nakonec nedomluví na tom podstatném a usnesou se vždy na pitomostech. V každém případě, to není v tu pravou dobu, přeci jen, když držíme to předsednictví EU, tak to mohlo ještě nějaký ten pátek počkat. Jinak jsem pro ČSSD, ale v reálu to je jedno, jeden za všechny a všichni šmejdi za jednoho!!! Takže ať tam je Petr nebo Pavel pro nás dole se nic moc nezmění.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...