Přejít na obsah

Koho by jste volili ?

creck

137 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

ODSák jak vyšitej. lol

Jak se říká účel světí prostředky. Ten je schopný čehokoliv. Je to neuvěřitelný člověk. Nevím jak ho nazvat. Tenhle člověk nemá v politice co dělat, aspoň ve slušné kulturní demokratické zemi, kterou nejsme lol

Ale není to nic vyjímečného vláda zase za státní peníze nechala vytisknou předvolební letáky a bilboardy.

By z toho člověk blil.

Ty předvolební kampaně taky šílené. Politická kultura 4cenové. Nic neříkající hesla, navíc uplně mimo. Asi nemají co říct tak tam ani nemají co dělat.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci se Ratha zastávat, ale jste si jisti, že on není nic víc, než vykrystalizovaná podoba toho, do čeho a kam směruje politická kultura této země za posledních dvacet let?

Mně je to vcelku fuk, na celou politiku házím bobek, ale vždyť on akorát halasně mluví tak, jak ostatní tiše jednají. Mluví o propouštění a sankcích, pokutách atd., ale já mám pocit, že takové chování tu vždy bylo, akorát se jím nikdo veřejně (narozdíl od něj) nechlubí a neprezentuje jej. Se mi taky zdá, že nemalou roli hrají naše ´spravedlivá´ média, která nevyužijí byť jedinou možnost o něm něco popuzujícího napsat.

Odkaz ke komentáři

Na jednu stranu je to docela prdel. :smich:

Ale zase na druhou stranu by se mělo na oponenta útočit argumenty a né vajíčky. Je to dost primitivní způsob.

Ale je fakt, že zatím nikoho netrefili.

A z předvolebních akcí se stává ještě větší hnůj.

Stejně si myslím, že ten kdo chodí na takovéto meetingy juchat z bálonky je buď fanatik nebo blbec lol

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...