dufado Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ahoj, není tu někdo z Brna s vlastní diagnostikou? Problikává mi ABS, tak bych to rád napojil. Přemýšlel jsem, že bych si koupil vlastní káblík, ale při své šikovnosti bych to jenom víc podělal:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Není problém v Brně je nás s VAGem víc než dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Poslal jsem Ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Taky bych mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adulka11 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 najde se tu nekdo kdo ma VAG a byl by ochotny pomoct :-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Určitě byl. Jen by to chtělo napsat aspoň odkud jsi. A třeba o co se jedná. Můžu Zlín a okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adulka11 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 tak pondeli - ctvrtek BRNO :-) patek a o vikendech - zlin a okoli chtel bych jen nakalibrovat sberny krouzek na seat ibize navod jak to nakalibrovat sem objevil, jen mi schazi ten VAG a nekdo kdo s nim umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Pánové, proč si nekoupíte svůj vlastní kablííík? Já po tom, co jsem zaplatil 500Kč za diagnostiku a vymazání závad v jednom servisu jsem se rozhodl, že už nebudu debil! Nakoupil jsem přes aukro kablík za cca 300kč, který zřejmě nebude dokonalý, ale na logování a malé úpravy úplně stačí. A hlavně mám ho doma, nemusím nikoho obtěžovat a platit přátelské výpomoci. A co se týká obav z rozchození a podobně - je to úplně jednoduché i pro bezmozky jako jsem jááá! Takže pokud jsem alespoň jednoho z Vás donutil uvažovat jinak, než "kde seženu někoho kdo má ten vzácný kabel?" - mám radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 to jirina: kdybych s tím uměl tak si to koupim!!! Bohužel nejsem softvérově zdatny, proto se radsi domluvim s nekym kdo to ma a za mensi peniz nez Skodovka je ochoten mi to udělat. Takže brňáci a okolní hlaste se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Vojte: Tak jako joo, v tom Ti rozumím. Já tomu taky moc nehovím, ale určitě bys to zvládnul. je to česky. Tak popros toho, kdo ti to napíchne, ať ti vysvětlí postup a příště už to zvládneš sám. Já jsem z Ostravy - být blíž, tak pomůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 a mohl bys třeba do SZ hodit link na tu cos koupil? Ja bych do toho taky asi šel, jen co se mi trochu zlepší finanční situace:). dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichelS Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Ahoj Škodáci, taky bych prosil někoho s VAG. Mám Octaviu rv 2002 1,9 SDI. byla v perfektnim stavu a kamos ji rozdelal palubovku. od te doby se zblaznil tachometr a ukazuje mene nez opravdu jedu (Asi o 8km vic) coz je dost smutne a porad sviti airbag. Na forech jsem nasel, ze se musi vymazat chyby a ze se to pak spravi. Je tu nekdo kdo toto umi? Samozrejme zaplatim, to neni problem. Nicmene bych potreboval nekoho kdo tomu opravdu rozumi ;-) Brno Dekuji Vam velice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Jé kluci, umíte tu někdo i logovat za jizdy váhu vzduchu na 1.6 74kw?? jsem z okoli Hustopec a Brno ci Zlín není problém. Klidně dejte vědět na SZ. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 vag mam taky v brne sem pres tyden akorat nejsem zadnej odbornik vyctu chyby a podle navodu to snad zvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.