headerTDI Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdravím...... nějakej blbec mi minulý týden na parkovišti nabral auto...... samozžejmě ujel a nikdo nikoho neviděl, mno a mě zbylo akorát tohle. Tak se ptám jakým způsobem to půjde opravit jestli je to závažné nebo lehké a jestli je někdo od řemesla tak na kolik by to přišlo...... bez laku lakýrníka mám docela schopnýho. a nárazník vyměním časem za face. beru všecky názory..... a kdyby ste věděli o někom slušnym kdo to dělá tak dejte vědět protože škoda servisu s lakem za to 15000 dávat nechci a ani nemám díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tohle bych viděl na výměnu blatníku.Bude to asi nejjednodušejší.Je to docela polámaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Odkud jsi, sice nejsem karosar, ale myslim si ze tohle vypada na vymenu blatniku.Asi to bylo docela velke auto co ti to tuklo, je to pekne zlomene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jak se mění zadní blatník, když je spojen se zbytkem kastle? to se jentak uřízne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Odvrtaj se body a řízne se nad zadníma bočníma dveřma a dole nad prahem. Celá tahle část je jako níáhradní díl. Já osobně bych do toho nešel a dal bych si s tím práci a vyrovnal to, překytoval... Proražený to není a je to měkký místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 na vymenu to neni,urcite si ho nenech menit,vyklepat a nalakovat cena v normal servisu cca 3tis.+DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Urcite nejaka dodavka. Jinak urco nemusis menit,je to malickost. staci si s tim pohrat,vykytovat a nikdo nic nepozna...kdybys byl od zlina,dej vedet:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Jestli jsi od Mladý boleslavy tak bych věděl o kontaktu na někoho. Podle ukázky co má na jednom foru bylo něco podobný ne teda až takhle ošklivý ale bylo to asi za 2800kč a výsledná práce byla moc pěkná. Napiš mi kdyžtak soukromou zprávu pokud si eště nic nesehnal. Nechci sem házet odkazy na jiný fora Editováno: 3. Únor 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zapoměl jsem dopsat jsem z libereckého kraje........ blatník nechchci měnit nechci je to moc práce a navíc to je docela drahej sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Přišlo ti to?Zlobí mě net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zapoměl jsem dopsat jsem z libereckého kraje........ blatník nechchci měnit nechci je to moc práce a navíc to je docela drahej sport Tak to bych v tom pripade zkusil chlapka,kterej sidli nekde v Hradisti u Mimone?Ted si nejsem jistej,ale nekdo to tu urco bude vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tam sice je borec co tohle dělá, ale věčně nemá čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak je to opravený koukněte sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 akorat nechapu proc ti nedelal rozstrik do dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 akorat nechapu proc ti nedelal rozstrik do dveri hele řikal že to nemá cenu, že ten odstítn je téměř stejnej že laik to nepozná. A za rok, za dva to neposzná nikdo a já s tim souhlasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ono staci 2xmycka a bude to lepsi,ja sem to myslel spis k vuli te cene laku,to bylo s DPH nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ono staci 2xmycka a bude to lepsi,ja sem to myslel spis k vuli te cene laku,to bylo s DPH nebo bez? samože s dph, jinak materiál stál 1400,- zbytek práce, ten chlap co mi to dělal je sice dražší ale ten lak je fakt kvalita. je známej po celym libereckym kraji. Lepší než to dát nějakýmu patlaloj kterej tí to za 2000,- nastříká v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 akorat nechapu proc ti nedelal rozstrik do dveri Jak myslíš rozstřik do dveří, to nějak nechápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 rozstřik do dveří je podle mýho to že se novej lak rozstříkne i na místa kde se nebude lakovat.... takže vznikne plynulejší přechod mezi novým a starým odstínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Rozstrik se dela vzdycky do hrany opravovanyho dilu a nebo do uzkyho mista, v tomhle pripade by se mela strikat cela bocnice dolu k prahu a nahore nekam k C sloupku. Urcite nestrikat dalsi dil jako dvere nebo tak podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jak myslíš rozstřik do dveří, to nějak nechápu? rozstrik se dela do prilehleho dilu,metaliza se rozprasi castecne do dveri(v tomto pripade)a pak se to zalakuje tim se zajisti stejnost odstinu obou dilu,takze prechod je ok,vetsinou se dela vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Rozstrik se dela vzdycky do hrany opravovanyho dilu a nebo do uzkyho mista, v tomhle pripade by se mela strikat cela bocnice dolu k prahu a nahore nekam k C sloupku. Urcite nestrikat dalsi dil jako dvere nebo tak podobne. kdyz tomu nerozumis tak tu nemystifikuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Aháá, nerozumím, můj lakýra to tak dělá a i logicky je to co píšeš pěkná blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 asi tomu fakt nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) nechci vám do toho vstupovat pánové ale mám takovej dojem že sem taky slyšel o tom že se to dělá tak jak řiká foxdivemaster Editováno: 11. Březen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.