Únor 4, 200916 r máš na mysli ochranný rám posádky jako u rally aut?nikdy jsem neslyšel že by se dal rozebrat a myslím by to ani atestem neprošlo.rám se svaří na pevno přímo uvnitř vozu a rozebrat se dá leda karbinou nebo autogenem
Únor 4, 200916 r kamarád si dával tohle do 130ky.. tady naky fotky..: http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/51-tuner-zelenka/
Únor 4, 200916 r Autor no chtěl bych klidně bez atestu a před technickou kontrolu to rozebral a pak znovu po technické složil
Únor 5, 200916 r taky mám ve feldě šroubovanej - dělá se to běžně jinak do normálního auta na normál ježdění bych si to nedal.. jsou opravdu tvrdý ty trubky když do nich narazíš hlavou lol
Únor 5, 200916 r koli obuchaniu hlavy sa obaluju takym ako vodovodne teple trubky. a rozoberatelne su bezne aj ja som, mal onehdy. vo fabke si vsak koli oplastovaniu a malo priestoru neviem predstavit ram.
Únor 5, 200916 r Autor no chci ho tam k vuli tomu že z te octavky bude závodák na amaterské závody a taky mi to tam chybí vždy to tam jsem chtěl ale aby nebyly problémy
Únor 6, 200916 r jestli se nechystáš hodit ji přes boudu, tak bych to tam nedával... Technickou bys tim ochcal, ale problémy budeš mít když tě chytnou cajti...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.