Přejít na obsah

Problémy se zahrádkou

devil

Doporučené příspěvky

Zdravím,

minule jsem prvně nainstaloval příčníky na podélné nosiče na Octavii II Combi. Utáhl jsem co to šlo, hodil na pravou stranu dva páry lyží a vyjel. Po několika desítkách kilometrů jsem s hrůzou zjistil, že na levé straně koukají lyže. Zastavím a opravdu lyže jsou našikmo a přední příčník posunut přes deset centimetrů dozadu a ještě šikmo.

Tak jsem zkontroloval utažení, ještě víc přitáhl lyže a znovu vyjel a opět ten samý problém. Většinou když jsem jel rychleji než 80.

Po návratu domů jsem kontroloval příčníky a opravdu i po úplném dotažení kloužou po podélném nosiči. Asi to tedy budu muset řešit nějakými koženými podložkami nebo nevím, čím, ale dost mě to překvapilo, protože příčníky jsou z autorizované prodejny Škoda.

Chtěl bych se zeptat, zda jste se někdo s podobným problémem setkal, případně zda je při montáži příčníků nějaký fígl, na který jsem zatím nepřišel.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...