Václav Š. Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Mě se ty volanty líbí s úsměvem i bez úsměvu. Je dobře, že do Fabie a Roomsteru jdou ty volanty bez úsměvu, působilo by to tam nepatřičně. Já bych řek, že takhle to tam docela zapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Mně se tenhle volant moc nelíbí. Já mám sice ten obyčejnej čtyřramenej gumovej, ale pořád se mi líbí víc než tenhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Cert vem usmev, ale ta guma asi nebude lepsi nez byla na tom minulym... jester: promin, ale kdybys videl do opravdovych veci ve skodovce, tak tady nemluvis o takovych kravinach typu 60 tis. uspory na aute; pokud bys byl neco podobnyho schopnej vymyslet, prihlas se - okamzite by ti dali k dispozici uplne jiny auto nez mas ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Viděl jsem ten nový volant na Octávce, byl v kůži a vypadal moc pěkně, ale jak bude vypadat s tím plastem a bez chromu, nedokážu odhadnout. Ono záleží taky na povrchu toho plastu, třeba u toho koženého je v prostoru té plochy, jak je logo hladká kůže a doufám, že vyloženě hladkej plast tam nebude, to by vypadalo dost lacině. Uvidím, až u prodejce bude nějaká F II v MR2010 vystavená. Jinak od MR2009 bylo zavedeno v předních výplních dveří pod tou látkou takový mikro molitan, takže loket nebyl na tak tvrdém povrchu, jen trnu, jestli v rámci šetření zase ten mikro molitan nedají pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Viděl jsem ten nový volant na Octávce, byl v kůži a vypadal moc pěkně, ale jak bude vypadat s tím plastem a bez chromu, nedokážu odhadnout.Ono záleží taky na povrchu toho plastu, třeba u toho koženého je v prostoru té plochy, jak je logo hladká kůže a doufám, že vyloženě hladkej plast tam nebude, to by vypadalo dost lacině. Uvidím, až u prodejce bude nějaká F II v MR2010 vystavená. Jinak od MR2009 bylo zavedeno v předních výplních dveří pod tou látkou takový mikro molitan, takže loket nebyl na tak tvrdém povrchu, jen trnu, jestli v rámci šetření zase ten mikro molitan nedají pryč. no uvidíme, včera jsme auto objednali, takže za cca 2 měsíce vám dám vědět, co je jinýho. Jen doufám že toho škodovka moc neubere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 SII Exclusive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 SII Exclusive: by mě zajímala " cena pro obchodníka bez DPH " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Me taky, ale pro OII RS. Znamy mi nabidl OII RS za nakupku, ale tu cenu co mi rekl se mi jako nakupka vubec nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 znami se pokousi cloveka odrbat uplne nejvic ze vsech, alespon u me... jinak co se tyce novinek, SIIC je momentalne planovan na kdy? 1H2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Představení je ve Frankfurtu,prodej netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Fabia Combi Scout: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooster Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Již jsem zaznamenal zmiňované změny MR 2010 v konfigurátoru ŠA. Navýšení ceny za metly, volanty F a R bez chromových lištiček apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Cert vem usmev, ale ta guma asi nebude lepsi nez byla na tom minulym...jester: promin, ale kdybys videl do opravdovych veci ve skodovce, tak tady nemluvis o takovych kravinach typu 60 tis. uspory na aute; pokud bys byl neco podobnyho schopnej vymyslet, prihlas se - okamzite by ti dali k dispozici uplne jiny auto nez mas ted ..ver si cemu chces.. ja vim jen to ze vyrobni cena novy fabie je ted uplne jinde nez byla zpocatku vyroby.. ostatni at si domysli kazdy po svem.. Editováno: 19. Květen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 znami se pokousi cloveka odrbat uplne nejvic ze vsech, alespon u me... jinak co se tyce novinek, SIIC je momentalne planovan na kdy? 1H2010? ..a co bys cekal, je to porad jen business .. tam jdou znamosti stranou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Viděl jsem ten nový volant na Octávce, byl v kůži a vypadal moc pěkně, ale jak bude vypadat s tím plastem a bez chromu, nedokážu odhadnout.Ono záleží taky na povrchu toho plastu, třeba u toho koženého je v prostoru té plochy, jak je logo hladká kůže a doufám, že vyloženě hladkej plast tam nebude, to by vypadalo dost lacině. Uvidím, až u prodejce bude nějaká F II v MR2010 vystavená. Jinak od MR2009 bylo zavedeno v předních výplních dveří pod tou látkou takový mikro molitan, takže loket nebyl na tak tvrdém povrchu, jen trnu, jestli v rámci šetření zase ten mikro molitan nedají pryč. Ja som tie nove volanty videl v Zeneve a podla mna to moc dobre nevyzera. Ten stredny plast je presne taky isty ako okolo klimatizacie alebo radia. Je tvrdy a mierne drsny (lahka extura), nie je to vyslovene holy hladky plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nové info YETI !!! základní výbavy - modely Ambition a Experience, které budou v první fázi u obchodníků Škoda: YETI_Ambition.pdf YETI_Experience.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ÚPLNĚ NOVÉ CENÍKY PRO MODELOVÝ ROK 2010 !!!!!!!!!!!!!! Superb_cenik_0409_CZ.pdfSuperb_GreenLine_cenik_0409_CZ.pdf Octavia_Tour_cenik_0409_CZ.pdf Octavia_cenik_0409_CZ.pdfOctavia_Scout_cenik_0409_CZ.pdfOctavia_RS_cenik_0409_CZ.pdfOctavia_GreenLine_cenik_0409_CZ.pdf Roomster_cenik_0409_CZ.pdfRoomster_Scout_cenik_0409_CZ.pdf Fabia_a_Combi_cenik_0409_CZ.pdfFabia_Scout_cenik_0409_CZ.pdfFabia_GreenLine_cenik_0409_CZ.pdf Praktik_cenik_0409_CZ.pdf A jako bonus přidám zatím nezveřejněné prospekty OC RS A SCOUT (zatím v angličtině) OctaviaRSENG_0409.pdfOctaviaScoutENG_0409.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hehe, jsem čekal kdo to vypustí první. Však maximálku a zrychlení jsem tu už pro RS z toho psal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hehe, jsem čekal kdo to vypustí první. Však maximálku a zrychlení jsem tu už pro RS z toho psal.. není to přece nic tajného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) jsme tady stejně všichni škodováci, ne? Editováno: 20. Květen 2009, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Kováčik Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jsme tady stejně všichni škodováci, ne? Kukám že zmenili balík ELEGANCE PLUS...Miesto strešného okna tam dali Interiér DUO. Škoda mohol som chvíľu počkať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No tak aspoň jedna pozitivní změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) S tim cenikem u Tourky to byly snad zhuleny ne ? Za tyhle penize je to absolutne neprodejny.. kdyz ted je model SUN od 299t,- s akcnim balickem za 10t,- Editováno: 26. Květen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to samé platí i u Praktika, jsou to paka, Praktik za 278.000, Room v základu za 300.000 (Praktik bez zadních sedaček, bočních bagů, tapeců a čalounění od B sloupků atd.... , je vidět, že ještě není tak nejhůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.