bojler Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 spis nekdo hleda neco, co sem nerek RS je ok, na Audi se mne libi pri vyhozeni blinkru jejich plynuly zhasnuti - ma to OIIRS taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Zrovna o těchto diodách na den.svícení u Audi jsem si myslel že jsou věčné, nebo aspoň že to vydrží dlouhá léta, ale omyl....u jedné mé A6-FL (staré 7.měsíců) včera u jednoho př.světla zhasla a konečná !!!..v Audi mi technik hned řekl že musejí vyměnit celé světlo, že se to poměrně často stává , tak to objednal a jsme domluveni na sobotu že to vyměněj na počkání...To bych opravdu nečekal.Nechápu proč to nedělaj opravitelné, takhle se kvůli tomu musí měnit celý př.světlo. Je pravda že to u Audi asi fakt často odchází..už jsem viděl hodně Audin (nejen A6-FL) co jim den.diod.světlo u jednoho př.světla nesvítilo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hlavne ked auto dlho stoji v kolone a vietor nechladi svetlomet, tak sa to moze stat. LED su velmi citlive na prehriatie... Keby sa mi toto stalo na R8 s komplet LED svetlami za 120 000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 spis nekdo hleda neco, co sem nerek RS je ok, na Audi se mne libi pri vyhozeni blinkru jejich plynuly zhasnuti - ma to OIIRS taky? to vies, nepoznam vela aut, co maju 4 LED ako denne svietenie (okrem ORS)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak věřim že ani tady u mé A6-FL to nebude za 10.000kč, ale za mnohem víc...na to jsem schválně zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 cjo: bud vic vsimavej na silnicich a uvidis, kolik se tam vyrojilo takovych svihaku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 hlavne ked auto dlho stoji v kolone a vietor nechladi svetlomet, tak sa to moze stat. LED su velmi citlive na prehriatie... Keby sa mi toto stalo na R8 s komplet LED svetlami za 120 000... Teda v elektronike sa moc nevyznam, ale neprodukuju nahodou LEDky podstatne menej tepla ako halogenove ziarovky? Vysvetlite mi to dakto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jasne, ze produkuju menej - ale bezne LEDky... Tieto pulzne budene (vysokovykonne) su pravy opak, najma v lete je ich (a riadiacu elektroniku) treba ucinne chladit (R8 ich ma chladene 7W ventilatorom)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 (editace) Deaktivace airbagu spolujezdce u Touru ve stropní lampičce je novinka a nebo je to takle už dlouho? Měl sem za to, že je to umístěný v odkládací přihrádce před spolujezdcem: Editováno: 29. Srpen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 tak to je novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Obrázek je bohužel v katalogu, na internetu to bude zřejmě na nějakém partnernetu, presswebu nebo něčem podobném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 oldpartner je zruseny a inde som to nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Deaktivace airbagu u spolujezdce se v Octavii Tour provádí vypínačem umístěným v přihrádce před spolujezdcem, ale kontrolka, že je deaktivovaný, je umístěna ve stropní lampičce. Myslím, že tam žádná novinka není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Aha, precetl sem si to jeste jednou a fakt je tam rec jenom o kontrolce. To ma takle jenom Tour a nebo treba i Fabia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Zelená Limette: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 To je nová barva na fabie??Nějak se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2009 (editace) Jde o barvu zatím dávanou velkoodběratelům na přání. Jo a jinak - žádný modelový úpravy? Dřív bylo skoro každej kvartál něco a teď od novýho MR nic Čekání na FL? Editováno: 18. Září 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 to znamena, ze neco vis a nebo ze delas tajemnyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Teď určitě řekne, že má něco, z čeho se posadíš na bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Vzhledem k tomu, že rodiče čekají na nový auto, tak bych teď byl rád, aby přišlo takový, jaký sme si objednali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 ja by som tipol ze nic zavazne sa uz neudeje a nasledovat bude face ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 By mě zajímalo, jestli se face liftem trichu zlepší kvalita vnitřních plastů, ty dvousložkové plasty na horní části palubky při sluníčku vypadají lacině. Chtělo by to celou horní část z měkčeného plastu, jako u FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Změny v konfigurátoru: Yeti: Přibyli motorizace 2.0 TDI CR 81 KW,jak předokolka,tak 4x4 u všech výbav a 2.0 TDI CR 125 KW také u všech výbav mimo Yeti a Active. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Teď určitě řekne, že má něco, z čeho se posadíš na bobek nieco viem, ale radsej to tu vesat nebudem, aby tu nebolo vela bobkov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.