Srpen 27, 200916 r Autor spis nekdo hleda neco, co sem nerek RS je ok, na Audi se mne libi pri vyhozeni blinkru jejich plynuly zhasnuti - ma to OIIRS taky?
Srpen 27, 200916 r Zrovna o těchto diodách na den.svícení u Audi jsem si myslel že jsou věčné, nebo aspoň že to vydrží dlouhá léta, ale omyl....u jedné mé A6-FL (staré 7.měsíců) včera u jednoho př.světla zhasla a konečná !!!..v Audi mi technik hned řekl že musejí vyměnit celé světlo, že se to poměrně často stává , tak to objednal a jsme domluveni na sobotu že to vyměněj na počkání...To bych opravdu nečekal.Nechápu proč to nedělaj opravitelné, takhle se kvůli tomu musí měnit celý př.světlo. Je pravda že to u Audi asi fakt často odchází..už jsem viděl hodně Audin (nejen A6-FL) co jim den.diod.světlo u jednoho př.světla nesvítilo.....
Srpen 27, 200916 r hlavne ked auto dlho stoji v kolone a vietor nechladi svetlomet, tak sa to moze stat. LED su velmi citlive na prehriatie... Keby sa mi toto stalo na R8 s komplet LED svetlami za 120 000...
Srpen 27, 200916 r spis nekdo hleda neco, co sem nerek RS je ok, na Audi se mne libi pri vyhozeni blinkru jejich plynuly zhasnuti - ma to OIIRS taky? to vies, nepoznam vela aut, co maju 4 LED ako denne svietenie (okrem ORS)...
Srpen 27, 200916 r Tak věřim že ani tady u mé A6-FL to nebude za 10.000kč, ale za mnohem víc...na to jsem schválně zvědavej.
Srpen 28, 200916 r Autor cjo: bud vic vsimavej na silnicich a uvidis, kolik se tam vyrojilo takovych svihaku :-/
Srpen 28, 200916 r hlavne ked auto dlho stoji v kolone a vietor nechladi svetlomet, tak sa to moze stat. LED su velmi citlive na prehriatie... Keby sa mi toto stalo na R8 s komplet LED svetlami za 120 000... Teda v elektronike sa moc nevyznam, ale neprodukuju nahodou LEDky podstatne menej tepla ako halogenove ziarovky? Vysvetlite mi to dakto
Srpen 28, 200916 r jasne, ze produkuju menej - ale bezne LEDky... Tieto pulzne budene (vysokovykonne) su pravy opak, najma v lete je ich (a riadiacu elektroniku) treba ucinne chladit (R8 ich ma chladene 7W ventilatorom)...
Srpen 29, 200916 r Autor Deaktivace airbagu spolujezdce u Touru ve stropní lampičce je novinka a nebo je to takle už dlouho? Měl sem za to, že je to umístěný v odkládací přihrádce před spolujezdcem: Upraveno Srpen 29, 200916 r od bojler
Srpen 29, 200916 r Autor Obrázek je bohužel v katalogu, na internetu to bude zřejmě na nějakém partnernetu, presswebu nebo něčem podobném..
Srpen 30, 200916 r Deaktivace airbagu u spolujezdce se v Octavii Tour provádí vypínačem umístěným v přihrádce před spolujezdcem, ale kontrolka, že je deaktivovaný, je umístěna ve stropní lampičce. Myslím, že tam žádná novinka není.
Srpen 30, 200916 r Autor Aha, precetl sem si to jeste jednou a fakt je tam rec jenom o kontrolce. To ma takle jenom Tour a nebo treba i Fabia?
Září 18, 200916 r Autor Jde o barvu zatím dávanou velkoodběratelům na přání. Jo a jinak - žádný modelový úpravy? Dřív bylo skoro každej kvartál něco a teď od novýho MR nic Čekání na FL? Upraveno Září 18, 200916 r od bojler
Září 20, 200916 r Autor Vzhledem k tomu, že rodiče čekají na nový auto, tak bych teď byl rád, aby přišlo takový, jaký sme si objednali
Září 20, 200916 r By mě zajímalo, jestli se face liftem trichu zlepší kvalita vnitřních plastů, ty dvousložkové plasty na horní části palubky při sluníčku vypadají lacině. Chtělo by to celou horní část z měkčeného plastu, jako u FI.
Září 20, 200916 r Změny v konfigurátoru: Yeti: Přibyli motorizace 2.0 TDI CR 81 KW,jak předokolka,tak 4x4 u všech výbav a 2.0 TDI CR 125 KW také u všech výbav mimo Yeti a Active.
Září 20, 200916 r Teď určitě řekne, že má něco, z čeho se posadíš na bobek nieco viem, ale radsej to tu vesat nebudem, aby tu nebolo vela bobkov...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.