Přejít na obsah

Modelový rok 2010

bojler

Doporučené příspěvky

Zrovna o těchto diodách na den.svícení u Audi jsem si myslel že jsou věčné, nebo aspoň že to vydrží dlouhá léta, ale omyl....u jedné mé A6-FL (staré 7.měsíců) včera u jednoho př.světla zhasla a konečná !!!..v Audi mi technik hned řekl že musejí vyměnit celé světlo, že se to poměrně často stává ;) , tak to objednal a jsme domluveni na sobotu že to vyměněj na počkání...To bych opravdu nečekal.Nechápu proč to nedělaj opravitelné, takhle se kvůli tomu musí měnit celý př.světlo.

Je pravda že to u Audi asi fakt často odchází..už jsem viděl hodně Audin (nejen A6-FL) co jim den.diod.světlo u jednoho př.světla nesvítilo.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlavne ked auto dlho stoji v kolone a vietor nechladi svetlomet, tak sa to moze stat. LED su velmi citlive na prehriatie... :feve: Keby sa mi toto stalo na R8 s komplet LED svetlami za 120 000...

Teda v elektronike sa moc nevyznam, ale neprodukuju nahodou LEDky podstatne menej tepla ako halogenove ziarovky?

Vysvetlite mi to dakto :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...