Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zrovna o těchto diodách na den.svícení u Audi jsem si myslel že jsou věčné, nebo aspoň že to vydrží dlouhá léta, ale omyl....u jedné mé A6-FL (staré 7.měsíců) včera u jednoho př.světla zhasla a konečná !!!..v Audi mi technik hned řekl že musejí vyměnit celé světlo, že se to poměrně často stává ;) , tak to objednal a jsme domluveni na sobotu že to vyměněj na počkání...To bych opravdu nečekal.Nechápu proč to nedělaj opravitelné, takhle se kvůli tomu musí měnit celý př.světlo.

Je pravda že to u Audi asi fakt často odchází..už jsem viděl hodně Audin (nejen A6-FL) co jim den.diod.světlo u jednoho př.světla nesvítilo.....

Vloženo
spis nekdo hleda neco, co sem nerek ;) RS je ok, na Audi se mne libi pri vyhozeni blinkru jejich plynuly zhasnuti - ma to OIIRS taky?

to vies, nepoznam vela aut, co maju 4 LED ako denne svietenie (okrem ORS)...

Vloženo
hlavne ked auto dlho stoji v kolone a vietor nechladi svetlomet, tak sa to moze stat. LED su velmi citlive na prehriatie... :feve: Keby sa mi toto stalo na R8 s komplet LED svetlami za 120 000...

Teda v elektronike sa moc nevyznam, ale neprodukuju nahodou LEDky podstatne menej tepla ako halogenove ziarovky?

Vysvetlite mi to dakto :kuk:

Vloženo

jasne, ze produkuju menej - ale bezne LEDky... Tieto pulzne budene (vysokovykonne) su pravy opak, najma v lete je ich (a riadiacu elektroniku) treba ucinne chladit (R8 ich ma chladene 7W ventilatorom)...

Vloženo (editace)

Deaktivace airbagu spolujezdce u Touru ve stropní lampičce je novinka a nebo je to takle už dlouho? Měl sem za to, že je to umístěný v odkládací přihrádce před spolujezdcem:

PE4_348x174.jpg

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Deaktivace airbagu u spolujezdce se v Octavii Tour provádí vypínačem umístěným v přihrádce před spolujezdcem, ale kontrolka, že je deaktivovaný, je umístěna ve stropní lampičce. Myslím, že tam žádná novinka není.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Jde o barvu zatím dávanou velkoodběratelům na přání.

Jo a jinak - žádný modelový úpravy? Dřív bylo skoro každej kvartál něco a teď od novýho MR nic :) Čekání na FL?

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

By mě zajímalo, jestli se face liftem trichu zlepší kvalita vnitřních plastů, ty dvousložkové plasty na horní části palubky při sluníčku vypadají lacině. Chtělo by to celou horní část z měkčeného plastu, jako u FI.

Vloženo

Změny v konfigurátoru:

Yeti:

Přibyli motorizace 2.0 TDI CR 81 KW,jak předokolka,tak 4x4 u všech výbav a 2.0 TDI CR 125 KW také u všech výbav mimo Yeti a Active.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...