Přejít na obsah

Modelový rok 2010


bojler

Doporučené příspěvky

By mě zajímalo, jestli se face liftem trichu zlepší kvalita vnitřních plastů, ty dvousložkové plasty na horní části palubky při sluníčku vypadají lacině. Chtělo by to celou horní část z měkčeného plastu, jako u FI.

Doma máme FI Elegance a rozdíl v kategorii "hodnotný vzhled" v těch přístrojovkách nevidím. Bohužel, přitom při FL představení všude propagovali slush přístrojovku. Mně připadá nejlíp asi vršek na Touru, tvrdě vypadá třeba i SII nebo OII imho. Přitom zrovna u SII je měkčí než vypadá.

Já se FL docela děsím. Je možný, že třeba přijdou xenony a nebo hezčí potahy, ale bohužel není už nebyl čas načekání. (A navíc se děsím, co přijde. Stačíjou úplně SPDS v mlhovkách jako začátek a koncepty interiéru na jarním autosalonu :) )

a pro cj: jakoze budeme nasrani a nebo posrani? :-D

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prave :) V Golfu je drazsi o 8900Kc. Ropak 1.6 je drazsi tusim o 16k. Tak uvidime. Skoda si s OII hodne veri. FII a R sly dost dolu, OII naopak po FL mirne nahoru. Su fakt zvedavej, jakej bude dalsi vyvoj. Zvlast kdyz Passat je levnejsi jak SII a jejich prodeje se ted preklopily byt jenom mirne, ale ve prospech Passatu.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GC: Dnes sa nám s kolegami podarilo dešifrovať dôvod toho 2,0 TDI 81kw! Je to prosté - 1,6 TDI je výhradne s DPF, kdežto 2,0 TDI 81kw je bez DPF -_-

No a ja si idem rychlo aktualizovať podpis a avatar :band

Edit: Tak podpis zmenený :palec2:

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GC, Mambo: Ďakujem, idem spraviť tému do Fabií, aby sme tu neboli OT.

S tými motormi je to naozaj tak, ako som písal, je veľká pravdepodobnosť, že pre niektoré trhy 1,9 TDI skončí a odíde do histórie. Napr pre SK trh už nie je možné objednať 1,9 TDI s DPF...

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...