Září 20, 200915 r Autor By mě zajímalo, jestli se face liftem trichu zlepší kvalita vnitřních plastů, ty dvousložkové plasty na horní části palubky při sluníčku vypadají lacině. Chtělo by to celou horní část z měkčeného plastu, jako u FI. Doma máme FI Elegance a rozdíl v kategorii "hodnotný vzhled" v těch přístrojovkách nevidím. Bohužel, přitom při FL představení všude propagovali slush přístrojovku. Mně připadá nejlíp asi vršek na Touru, tvrdě vypadá třeba i SII nebo OII imho. Přitom zrovna u SII je měkčí než vypadá. Já se FL docela děsím. Je možný, že třeba přijdou xenony a nebo hezčí potahy, ale bohužel není už nebyl čas načekání. (A navíc se děsím, co přijde. Stačíjou úplně SPDS v mlhovkách jako začátek a koncepty interiéru na jarním autosalonu ) a pro cj: jakoze budeme nasrani a nebo posrani? :-D Upraveno Září 20, 200915 r od bojler
Září 21, 200915 r nieco viem, ale radsej to tu vesat nebudem, aby tu nebolo vela bobkov... Vela bobkov? To jsi se snad vloupal do Škodovky a ukradl prototyp faceliftu Fabie nebo Roomsteru?
Říjen 2, 200915 r Autor Jestli se nepletu, tak je tohle na R nová šedá Platin: Upraveno Říjen 2, 200915 r od bojler
Říjen 9, 200915 r Pre OIIFL od 2010/02 pribúda 1,2 TSI 77kw (1,6 MPI 75kw v ponuke zostáva), od 2010/03 pribúda 2,0 TDI(CR) 81kw a 2,0 TDI(CR) 103kw nahradí PD verziu.
Říjen 9, 200915 r Autor No ja nevim. Spis to znamena, ze bude TSI drazsi nez 1.6. Leda, ze by Skodu prestalo bavit prodavat OII draz nez novyho Golfa ve variante combi a uzpusobila by ceny.
Říjen 10, 200915 r Autor No prave V Golfu je drazsi o 8900Kc. Ropak 1.6 je drazsi tusim o 16k. Tak uvidime. Skoda si s OII hodne veri. FII a R sly dost dolu, OII naopak po FL mirne nahoru. Su fakt zvedavej, jakej bude dalsi vyvoj. Zvlast kdyz Passat je levnejsi jak SII a jejich prodeje se ted preklopily byt jenom mirne, ale ve prospech Passatu. Upraveno Říjen 10, 200915 r od bojler
Říjen 14, 200915 r GC: Dnes sa nám s kolegami podarilo dešifrovať dôvod toho 2,0 TDI 81kw! Je to prosté - 1,6 TDI je výhradne s DPF, kdežto 2,0 TDI 81kw je bez DPF No a ja si idem rychlo aktualizovať podpis a avatar Edit: Tak podpis zmenený Upraveno Říjen 14, 200915 r od Igor
Říjen 14, 200915 r GC: Dnes sa nám s kolegami podarilo dešifrovať dôvod toho 2,0 TDI 81kw! Je to prosté - 1,6 TDI je výhradne s DPF, kdežto 2,0 TDI 81kw je bez DPF No a ja si idem rychlo aktualizovať podpis a avatar Edit: Tak podpis zmenený Gratulace k novému fáru...věř mi, že jsem na Okinu ani nepomyslel...
Říjen 14, 200915 r Promiňte to OT, ale gratuluju Igore k novýmu autu, ale škoda, že jsi dal fabii pryč.
Říjen 14, 200915 r GC, Mambo: Ďakujem, idem spraviť tému do Fabií, aby sme tu neboli OT. S tými motormi je to naozaj tak, ako som písal, je veľká pravdepodobnosť, že pre niektoré trhy 1,9 TDI skončí a odíde do histórie. Napr pre SK trh už nie je možné objednať 1,9 TDI s DPF... Upraveno Říjen 14, 200915 r od Igor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.