Přejít na obsah

Problém s komfortkou 3.generácie

mapo78

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém s komfortkou 3. gen.. Stiahol som si program na programovanie komfort jednotiek od motordiagu aby mi pri zatváraní a otvaraní dvier sťahovalo a vyťahovalo okná. Všetko funguje v poriadku, len náhodou som po nejakom čase zistil, že mi nezatvára piate dvere (Sedan, 1.9 TDI r.v. 2002). Ak ich zamknem kľúčom a otvorím ovládačom tak ich otvorí, len ich nechce zavrieť. Poraďte mi prosím niekto, kto má s týmto skúsenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To znamená, že niekomu kto sa vtom vyzná a vie čo má opraviť lebo pôvodnú zálohu nemám.

Na stránkach Motordiagu má "čoskoro" vyjsť nová verzia na programovanie komfortiek a v obsahu je aj samostatné programovanie zadných dverí, myslíš, že by to pomohlo?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si přečetl tvůj příspěvek a hned jsem běžel k autu,protože jsem s autem dělal to samé.A ejhle dopadl jsem jako ty.Taky mi nechodí dálka na kufru jen odemkne ale nezamkne.Docela průs...Chlapi co s tím.Cosby byl přesný ale pro nás laiky to moc nepomohlo.Kdo by to zvládl ocenil bych někoho ze severu Čech nebo středních Čech.Moc díky

Odkaz ke komentáři

Cosby má pravdu že to není origo. Já to mám tiež napojené na LZ dvere ale bacha na zamykanie. Keď zamknem zamkne sa ale keď na ovládači znovu stlačím zamknúť všetko ostane zamknuté len piate dvere sa odomknú, keď znovu stlačím sa zamknú atď na striedačku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...