mapo78 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Zdravím, mám problém s komfortkou 3. gen.. Stiahol som si program na programovanie komfort jednotiek od motordiagu aby mi pri zatváraní a otvaraní dvier sťahovalo a vyťahovalo okná. Všetko funguje v poriadku, len náhodou som po nejakom čase zistil, že mi nezatvára piate dvere (Sedan, 1.9 TDI r.v. 2002). Ak ich zamknem kľúčom a otvorím ovládačom tak ich otvorí, len ich nechce zavrieť. Poraďte mi prosím niekto, kto má s týmto skúsenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty to neopravíš.Bohužel se stane,že při aktivaci oken nějaký šotek změní ještě jeden byte a stane se to,co se stalo.Musí se stáhnout obsah,upravit a dát jej tam zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mohol by si mi prosím bližšie povedať čo to presne znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 není co blíže napsat.Stáhnout Obsah z epromy a opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To znamená, že niekomu kto sa vtom vyzná a vie čo má opraviť lebo pôvodnú zálohu nemám. Na stránkach Motordiagu má "čoskoro" vyjsť nová verzia na programovanie komfortiek a v obsahu je aj samostatné programovanie zadných dverí, myslíš, že by to pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak jsem si přečetl tvůj příspěvek a hned jsem běžel k autu,protože jsem s autem dělal to samé.A ejhle dopadl jsem jako ty.Taky mi nechodí dálka na kufru jen odemkne ale nezamkne.Docela průs...Chlapi co s tím.Cosby byl přesný ale pro nás laiky to moc nepomohlo.Kdo by to zvládl ocenil bych někoho ze severu Čech nebo středních Čech.Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Umím to opravit,ale bohužel jen u mě doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To je dobře,ale já to mám k tobě přes celou republiku docela pech.Prosím rozepiš se co je k tomu potřeba a taky jak nato,třeba by to někdo zvládl blíž ke mě.Moc dík Bernys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 pokud někdo neumí vyčíst obsah z CPU motorola co tam je tak to nikdo neumí.Můžu se o to pokusit v Praze leda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To už by pro mě bylo přijatelný,kdy pojedeš do Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 za 14 dní asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 za 14 dní asi Posílám ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Cosby šikula to zvládl já to mám opravené.Jak už asi všichni vědí ochotný,rychlý,šikovný,Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 NZ.Já jen,kluci,dávejte pozor,případů s nezamykajícím kufrem po použití MKM je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STIB Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 JÁ TO NAPOJIL NA LZ DVEŘE A TAKY TO FAKČÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to jo,ale to už není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STIB Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 JAK TO MYSLÍŠ,NENÍ ONO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no prostě to není origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STIB Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 UŽ SEM SE LEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Až ti změk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Cosby má pravdu že to není origo. Já to mám tiež napojené na LZ dvere ale bacha na zamykanie. Keď zamknem zamkne sa ale keď na ovládači znovu stlačím zamknúť všetko ostane zamknuté len piate dvere sa odomknú, keď znovu stlačím sa zamknú atď na striedačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.