Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

A když to někdo slaví tak prosím nějaké myšlenky na dárek či co...mimo kytky samozřejmě kol5

Neslavim to a pri tom to je tak vyznacny den :D-_--_-

• Autor

Taky to neslavím ale jak jsem psal v Hospodě: dcera má narozeniny a jsem do ní pořád zamilovaný :) syn je narozený na dušičky 2.11 a holka na svátek zamilovaných.Zvláštně krásny,co?

ani nevím, kdy to je :)

• Autor

Poslušně hlásím 14 unora,v sobotu.A ne že na to zapomeneš Tomiku! :)

jaksi jsem se dávno odmiloval,nějak náš vztah beru jako rutinu,někdo by řekl povinnost,prostě to není tak růžové jako před 13 lety,jediné co miluji je můj synek,ale tomu snad nic kupovat nebudu,tedy normálně toho má ode mne dost,myslímže důležitější než dar je to že jsme spolu

Tak ja mam na valentyna narozeniny takze slavim kazdy rok :-) :)

A ja uz nekolik let nemam s kym slavit tak neslavim :D

Tento "sviatok" neoslavujem aj ked mám s kým,lebo ho neuznávam ako sviatok,za chvíľu budeme sláviť ešte aj Deň vďakyvzdania,Deň nezávislosti a iné zamerikanizované sviatky

Pro me to neznamena naprosto nic a je to NAPROSTO ubohe, ani jednou jsem se z EMERIKY nepo... ;)

• Autor

Davon: ten Tvůj názor má vic lidi a nebýt dceřinych narozenin tak taky nevím přesný datum toho svátku.

Pro me to neznamena naprosto nic a je to NAPROSTO ubohe, ani jednou jsem se z EMERIKY nepo...

Souhlas, nesnáším co je emerické a ruské, protože je to stejné. Rusáci a amíci jsou stejní, jen se jinak oblékají a jinak mluví, ale to je vše. Stejná banda

Pro me to neznamena naprosto nic a je to NAPROSTO ubohe, ani jednou jsem se z EMERIKY nepo...

Souhlasim s tebou.

Jen mam s tim dnem spolecne to co Romanova dcera a Petahey,takze pro mne je to nej den :D

Jinak muj nazor,na projeveni lasky,citu a ....... nepotrebuju nejaky "svatek" to si snad dva lidi co se maji nejak radi,muzou rict i nekolikrat do roka,no ni ?

Upraveno od maros

ty emerický svátky co se tu rozmáhají jsou naprd, akorát to tahá z kapes peníze, mladá to bohužel prožívá, tak jí koupim nějakou bomboniéru ve tvaru srdce a lahev levné americké náhražky kofoly a doufam že ta sobota rychle uteče :help:

se svatkem jako je valentyn mi muzou vylizat prdel.... a rekl jsem to vsem vcetne mlady.... nazdar...

• Autor

To mě docela překvapujete.Takže nikdo odsud to neslaví nebo se to boji jen přiznat?

Jak sem psal, neslavim protoze neni s kym, kdyz bylo tak jo.

• Autor

'Octavius84' : musiš se pořádně dívat okolo sebe...bab je všude mraky :p ale ani jednu bych domů nechtěl lol

Ale ja netvrdim, ze mi neco chybi :D

NESLAVÍM a hotovo! :feve:

Taky to neslavíme !

Ale ja netvrdim, ze mi neco chybi :D

Taky aby jo lol Proč se ženské malují a voní? Protože jsou hnusné a smrdí :smich: (ale samosebou, že vyjímky stvrzují pravidlo = vaše ženy, že ;) )

• Autor
:smich: Ty jo...Vy jim teda daváte! Hele...to jsem zvědavej jestli se mezi škodovákama někdo objeví kdo to slavi...

Na sobotu vecer se koupi nejaky pouta a biciky... priste si rozmysli neco slavit lol

• Autor

Houmik: hmmm! To by šlo! Vysoké boty na podpatku...waw! kol5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.