Únor 8, 200916 r Neslavím,leč za pozornost mi to stojí,maličkost v této uspěchané době potěší obě strany ,co pánové hrdinové tvrdáci MDŽ již díky bohu nemáme,tak proč neprojevit trochu pozornosti,byt je na to ještě zbývajících 364 dní
Únor 8, 200916 r octavianus:nedivím se,taky bych byl raději sám,tuším že tonebude dlouho trvat houmík: to je gól sejis:tak trochu s tebou nesouhlasím,leč jsem v letech kdy tu byly komančové byl tak nějak ještě nezletilý,ale vím že MDŽ byl jaksi svátek mužů,ty vždycky chodily nejvíce nalití se slovy : je přeci MDŽ ne?ale netvrdím že to bylo dobré,ale ani že to bylo špatné.
Únor 8, 200916 r No pozor pozor zrovna ted jsem dorazil a koukam, na stole balicek... tak jsem to rozbalil a jsou to ty pouta ja ji dam darky na letosni Valentyn bude vzpominat dlouho
Únor 8, 200916 r Autor Škoda že MDŽ je zrušenej svátek.Pořád lepší než nějakej ten americkej Valentýn Upraveno Únor 8, 200916 r od Romariooo
Únor 8, 200916 r No ono to vyšlo asi nastejno, při MDŽ se ožrali většinou jen chlapi a ženám musel stačit karafiát (když ho dokázal chlap dopravit domů ), no a Valentýn je zase jen o komerci Když to tedy vezmu z praktického hlediska, MDŽ bylo pro nás chlapy daleko příjemnější. Jinak jsem tady asi druhý, kdo se k Valetýnu přizná ale slovo "oslava" je v našem případě hodně, hodně přehnané. Vyřeší to nějaká maličkost a je to (co taky dělat, když nám MDŽ zrušili...)
Únor 8, 200916 r Kúpte svojej drahej čokoládu čo nemá rada(vy ju zbožňujete) a nejaký chlast čo vám chutí(jej nie)
Únor 9, 200916 r Jo jak se tady už zmínil někdo, já bych to neřešil a taky to nemusím, ale když ona to prožívá .. tak nějakou tu maličkost někde koupím :-P
Únor 9, 200916 r tak jsem asi jedinej kterej to přizná, slavíme, kytka, nějakej malej dárek a zajít někam na hodně dobrou večeři
Únor 9, 200916 r já bych MOŽNÁ aji slavil...ale nemám s kým...respektive s kterou ...když se to veme kolem...co nenarvu do žensky narvu do auta
Únor 9, 200916 r Jo jak se tady už zmínil někdo, já bych to neřešil a taky to nemusím, ale když ona to prožívá .. tak nějakou tu maličkost někde koupím :-P Přesně tak, nám to neublíží a hlavně budeme mít klídek. A hlavně v očích našich poloviček budeme Ti "lepší" co si vzpomenou narozdíl od jiných
Únor 9, 200916 r no tak já si jdu s mladou sednout někam na dobrý papáníčko a pak jdem do hospy slavit kámošovo narozky, takže to sfouknem na jednou. Jinak nic nekupuji, pouze jdem na véču
Únor 9, 200916 r Nesnáším takovéhle cizí umělé svátky. Vnucené nám jen proto, aby jsme utratili prašule. Neslavím a nesnáším, ale přítelkyně to po mě bohužel vyžaduje.
Únor 9, 200916 r ja to slavil,ale uz nemam s kym. k temu emerickemu svatku. Svatek zamilovanych neni jen americky vymysl.pred casem jsem videl porad o svatcich a pokud se nepletu tak se sv. valentin (ted nevim,jestli se to nejmenovalo nejak jinak) slavil i u nas. Jen casem v Evrope zanikl a udrzel se jen v americe. A ted se to vraci. Ale myslim, ze takovy svatek neni spatny. Jen uz hodne opravdu preamerikovany.
Únor 9, 200916 r No to mě po*er sem se už dlouho tak nenasmál, jako nad nekterejma prizpevkama )) viz : "se svatkem jako je valentyn mi muzou vylizat prdel.... a rekl jsem to vsem vcetne mlady.... nazdar... " sem stejnýho názoru )) Ale bohužel o tom nerozhoduju. Upraveno Únor 9, 200916 r od Evers
Únor 9, 200916 r Autor Reddy: tak jsi borec! Konečně aspon někdo.Taky koupím určitě nějakou drobnou pozornost-to mě nic neudělá ba naopak...
Únor 9, 200916 r Autor No vždyt jo...nemusime jim kupovat auta! Stači jen malá pozornost a máš vymalováno...
Únor 9, 200916 r Nevíte co s "Valentýnem" a jste z Pardubicka ?? Vemte starou na pohádku Mám tu lupeny na 14.2.09 - Pardubice - Cinestar 15:00 na "Peklo s Princeznou" - věnuju hlašte se
Únor 9, 200916 r No vždyt jo...nemusime jim kupovat auta! Stači jen malá pozornost a máš vymalováno... ale i tu maličkost musíme vybírat dost pozorně... ženy jsou ženy
Únor 9, 200916 r Já to vždy vyřeším tak, že vezmu přítelkyni na večeři, ale né v ten den. Protože jsem z principu proti. Takže jí vezmu den po tom nebo jinej den a zarputile říkám neslavíme ten blbej cizí svátek rozumíš. Jdeme jen tak Žádná reklama mě nebude nutit něco kupovat. Upraveno Únor 9, 200916 r od zabiak
Únor 9, 200916 r tak u mě osobně proběhne nějaká ta kytička a maličkost, ale jinak to moc nehrotím Asi tak nejak.. sice je to "umělí " svátek..ale to je fu©k... Když jí miluješ, není co řešit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.