PaCZes Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Dobrý den ! Mám problém s vytápěním zadního skla. Zjistil jsem že mám zevnitř auta porušné ty černé pruhy na skle,které vedou el. proud a vytápí sklo. Našel jsem přes některé pruhy rýhu takže to nevede ! Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Jak se to dá opravit ? Předem děkuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Existuje na to opravný lak např Loctite, ale není to to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ale niekto to uz robil a ak je to spravne urobene tak je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ja som si na to zohnal toto: http://www.sos.sk/?str=371&artnum=6352 Ale ešte som to nerobil pretože je zima a nechce sa mi. Niekde som čítal,že lepidlo je lepšie ako ten lak. Až vyskúšam dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarko Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Skús "Silberleitlack" od Conrada,funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.