Přejít na obsah

PaCZes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PaCZes

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, prosím o pomoc s vyřešením problému: Z expanzní nádobky se ztrácí voda, část uniká a vypařuje se kolem hadice k nádobě a kolem víčka. Teplota se vytáhne na cca 100stup. po 10 km. Hadice od chladiče do motoru je vřelá a hadice od termostatu ke chladiči úplně studená (termostat nový) Topení momentálně topí, ale i to někdy vynechá. Pumpa zatím funguje. Motor: 1,6, LPG r.v. 1996
  2. PaCZes

    Nestartuje

    Takže vyřešeno Problém byl v roztavené izolaci drátu, který byl veden montéry od LPG kdysy dávno. Vedl přímo ze svorek akumulátoru jako mínusový pól pro zařízení spojená s pohonem LPG. Za ty léta byl dost vyhřátý a tak začal při startu zkratovat...to způsobilo pokles napětí a startér se neotočil.
  3. PaCZes

    Nestartuje

    Dobrý den, mám felici 1.6 GLX , r.v. 1996. Po otočení klíčku jakoby chtěl motor pootočit, ale nenastartuje. Kontrolky zhasnou a po vrácení klíčku do polohy zpět se opět rozsvítí. Alternátor dobíjí (napětí při nastartovaném motoru necelých 14V), napětí na baterii v klidu 12,6 V. Chová se to nepravidelně - baterie vyloučena. Údajně by to měl být startér, ale nevím přesně co s tím. Rada zněla ať po něm poklepu a aspoň dojedu, ale na tohle nereaguje. Děkuji
  4. Děkuji, za radu. Výměna vodní pumpy mě určitě nemine. Zatím jsem zjistil nedostatet chladící kapaliny. Po výměně a dolití na MAX se topení docela vzpamatovalo, ale není to uplně ono. Kvůli tomu těsnění pod hlavou: Chladící kapalina rezavá ale mastná ne. Olej nepřibývá..takže uvidím co dál. Zatím děkuji..
  5. Děkuji. Kdyby bylo prasklé těsnění tak to poznám jak ?
  6. Dobrý den, našel jsem sice dost podobné téma na tomto fóru, ale potřeboval bych asi více rad jak postupovat od začátku. Nejsem úplný analfabet, ale ani vyloženě mechanik Felicia 1.6 GLX - začne topit jen když je motor vytočený nad 2000 ot. Teploměr ukazuje normální teplotu motoru. Prosím o rady pro lajky jak se dostat k odstranění této závady. Děkuji!
  7. Dobrý den ! Mám problém s vytápěním zadního skla. Zjistil jsem že mám zevnitř auta porušné ty černé pruhy na skle,které vedou el. proud a vytápí sklo. Našel jsem přes některé pruhy rýhu takže to nevede ! Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Jak se to dá opravit ? Předem děkuji !
  8. Prosim vás já jsem laik,a nevím co ty Vaše názvy znamenají ! Néchápu na co jiný klíč když mi nejde dálkové odemykaní ? -k autu mám dva klíče s ovládáním a prostě ani na jedet to nereaguje !Prostě to zkoušeli nastavovat a stejně to nešlo,na origo klíči od auta mačkali odemykaní nebo zamykání a nejde,baterky tam jsou to se nebojte...při zmáčhnutí blikne na ovladači červená letka...ale už po třetí se ptám jestli se dá této fabie nahradit dálkové ovládání některým z výše uvedených stránek ? Díky
  9. Říkám že jsem s tím byl u hodně odborníků,a nikdo si s tím nevěděl rady ! Napojil počítač ,nastavil -to šlo v pohodě, ale pak dálkové ovládání stále nešlo!Auto bylo mírně bourané,a odborníciu právě říkají že tam asi bude něco neorigo,popř. zu jinného auta. Takže nevím co stím ! A proto se ptám jestli se dá nahradit nefunkční dálkové ovládíaní nějakým z např. z těchto stránek?! Díky http://www.rakso.cz/kategorie/dalkove-ovladani-/ - tahle možnost by taky určitě byla levnější !
  10. Dobrý den ! Mám Fabii 1,4 16V Comfort, ve výbavě mám centrální zamykání+dálkové ovládání-to je ale bohůžel nefunkční! S autem jsem byl už u mnoha lidí,kteří se snažily přes nejrůznější počitačové programy toto dálkové ovládání oživit avšak neúspěšně ! Auto mám koupené starší, rok výroby 2001 . Předešlého majitele neznám... ale když jsem to různě skoušel nechat zprovoznit,často mi řekli že do toho muselo být nějak zasahováno a nejde to nastavit... takže se chci zeptat jestli to půjde když si koupím např. jedno z těchto dálkových ovládání : http://www.rakso.cz/kategorie/dalkove-ovladani-/ nějak rozjet. Centrální odemikání funguje. Mátě někdo s tímto zušenosti ?!
×
×
  • Vytvořit nový...