Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ví někdo kody na nový klimatronik :help::help::help::help: ,je tam 10 místné kodování

nechce se mě zobrazovat na navi

Edit: Hotovo

Upraveno od Doli

Pise to tohle?

Address 08: Auto HVAC (J255)       Labels: None

Part No SW: 3T0 907 044 AB    HW: 3T0 907 044 AB

Component: Climatronic   122 0203 

Revision: 00003001   

Coding: 0100000000

Shop #: WSC 05051 425 71878

1 Fault Found:

9477872 - ROD - Unknown Error Code

Freeze Frame:

Fault Status: 00000001

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 1

Reset counter: 194

Mileage: 17567 km

Date: 2000.00.00

Time: 08:56:42

• Autor

Sobota,31,Leden,2009,17:44:41:03833

VCDS verze: SVO 805.1

Adresa 08: Klima/topení

Objednací číslo řídící jednoky: 3T0 907 044 AC

Systém a/nebo verze: Climatronic 122 0203

Kódování: 0000000000

Číslo dílny: WSC 00000

Závady byly smazány

2 závad nalezeno.

9477872 - ROD - Neznámý chybový kód

info o závadě:

Stav závad: 00000001

Priorita závad: 2

Frekvence závad: 1

Počítadlo resetů: 63

Kilometry: 14199 km

Datum: 2000.00.00

Čas: 17:44:35

13636352 - ROD - Neznámý chybový kód

info o závadě:

Stav závad: 00000001

Priorita závad: 6

Frekvence závad: 1

Počítadlo resetů: 63

Kilometry: 14199 km

Datum: 2000.00.00

Čas: 17:44:35

Zapni BAP protokol na navigaci. Nekde jsem tu mel vypis z novyho Superbu, ale nemuzu to najit... :help:

Bylo by mozne namontovat do OII climatronic (ovladace) z OII Facelift ? Samozrejme by se vymenil i ten ramecek, pokud by to bylo mozne ...

Podívej se do tématu RNS510 Columbus. Tam se to teď na konci trochu řešilo a výsledek zatím je, že to nejde.

Nikdo neví jak to nakódovat a možná to ani nejde kvůli jinému způsobu ovládání klimakompresoru.

Jj, to tema prubezne procitam, ale ma strasne moc stranek a proto se tam informace blbe hledaji. Navic se tam resi vic veci najednou, coz k prehlednosti taky neprispiva.

Přehledné to téma určitě není, ale na posledních 3 nebo 4 stranách se to teď řešilo.

Slouceno. :)

Podívej se do tématu RNS510 Columbus. Tam se to teď na konci trochu řešilo a výsledek zatím je, že to nejde.

Nikdo neví jak to nakódovat a možná to ani nejde kvůli jinému způsobu ovládání klimakompresoru.

Jinak co jsem to tam procital, tak se tam spis resi kompatibilita prave s RNS510 (ikdyz vlastne nevim jaky ma byt vysledek ? Jestli jako v Audi, ze se pak na displeji bude graficky zobrazovat nastavena teplota nebo co ...) a ne jestli je mozne pouzit panel Climatroniku v OII - jestli jsou pak funkcni vsechny kolecka, tlacitka, ledky atd ...

OT promazáno.

• Autor

jaké jiné ovládáni

• Autor

tak sem zjistil ,že je potřeba přepinovat ,aby šlo AC

http://rapidshare.com/files/194244245/2._Topen___klimatizace.pdf.html

Upraveno od kvaki

• Autor

problém je v tom ,že starý climatronic při stisknutí tlačítka vypíná kdežto nový zapíná

Upraveno od kvaki

Chtel bych prestavit muj climatic na ovladani z FL - viz obrazek. nevite nekdo cislo dilu,moje ETKA na to nestaci .

pripadne dalsi poznatky jestli uz nekdo delal.

post-100-1234168607_thumb.jpg

• Autor

svítí vám někomu kontrolka AC

Chtel bych prestavit muj climatic na ovladani z FL - viz obrazek. nevite nekdo cislo dilu,moje ETKA na to nestaci .

jak si dopadl?

me by jeste zajimalo kde na manualu climaticu faceliftu ja zapinani/regulace vyhrevu sedacek-asi to bude jako na automatickym climatroniku faceliftu ale nevim to na 100%

je to uplne stejne jako u Climatroniku FL - ve velkych tlacitkach ...

prosimte cislo teda nevim ale kdyz se mrknes na stranky skodateilu tak uz se to koupit da.... kdyztak si napis SZ

Zajímalo by mě jak to bude složité vyměnit ty panely? Stary za Facelift

už to tu niekde písal rolbař že je to náročné a jednotky medzi sebou nekomunikujú zdá sa mi...

jde to ale nefunguje to na 100%

me to budou delat kamosi z vyvoje co delaji jen climatroniky, topeni, komunikaci + elektriku kolem toho a ty zase rikaji ze to zmaknou razdva.... jsou na to 2 tak jsem zvedav...

jen pro doplneni info-u face climatroniku bude moznost od kvetna mit i cidlo na kvalitu vzduchu (AQS) takze pry budu prvni co budu mit na predface climatronika z face a jeste s cidlem na kvalitu vzduchu, ktery nema jeste ani face :laugh.gif

no jinac jsem zvedav na tu mantaz a 100% funkcnost...

No to mě pánové poslali...tam někam a to čidlo si myslím, že je jediné co když tam loupnou tak pak to bude běhat..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.