Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ví někdo kody na nový klimatronik :help::help::help::help: ,je tam 10 místné kodování

nechce se mě zobrazovat na navi

Edit: Hotovo

Editováno: , autor: Doli
Vloženo

Pise to tohle?

Address 08: Auto HVAC (J255)       Labels: None

Part No SW: 3T0 907 044 AB    HW: 3T0 907 044 AB

Component: Climatronic   122 0203 

Revision: 00003001   

Coding: 0100000000

Shop #: WSC 05051 425 71878

1 Fault Found:

9477872 - ROD - Unknown Error Code

Freeze Frame:

Fault Status: 00000001

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 1

Reset counter: 194

Mileage: 17567 km

Date: 2000.00.00

Time: 08:56:42

Vloženo

Sobota,31,Leden,2009,17:44:41:03833

VCDS verze: SVO 805.1

Adresa 08: Klima/topení

Objednací číslo řídící jednoky: 3T0 907 044 AC

Systém a/nebo verze: Climatronic 122 0203

Kódování: 0000000000

Číslo dílny: WSC 00000

Závady byly smazány

2 závad nalezeno.

9477872 - ROD - Neznámý chybový kód

info o závadě:

Stav závad: 00000001

Priorita závad: 2

Frekvence závad: 1

Počítadlo resetů: 63

Kilometry: 14199 km

Datum: 2000.00.00

Čas: 17:44:35

13636352 - ROD - Neznámý chybový kód

info o závadě:

Stav závad: 00000001

Priorita závad: 6

Frekvence závad: 1

Počítadlo resetů: 63

Kilometry: 14199 km

Datum: 2000.00.00

Čas: 17:44:35

Vloženo

Podívej se do tématu RNS510 Columbus. Tam se to teď na konci trochu řešilo a výsledek zatím je, že to nejde.

Nikdo neví jak to nakódovat a možná to ani nejde kvůli jinému způsobu ovládání klimakompresoru.

Vloženo

Jj, to tema prubezne procitam, ale ma strasne moc stranek a proto se tam informace blbe hledaji. Navic se tam resi vic veci najednou, coz k prehlednosti taky neprispiva.

Vloženo
Podívej se do tématu RNS510 Columbus. Tam se to teď na konci trochu řešilo a výsledek zatím je, že to nejde.

Nikdo neví jak to nakódovat a možná to ani nejde kvůli jinému způsobu ovládání klimakompresoru.

Jinak co jsem to tam procital, tak se tam spis resi kompatibilita prave s RNS510 (ikdyz vlastne nevim jaky ma byt vysledek ? Jestli jako v Audi, ze se pak na displeji bude graficky zobrazovat nastavena teplota nebo co ...) a ne jestli je mozne pouzit panel Climatroniku v OII - jestli jsou pak funkcni vsechny kolecka, tlacitka, ledky atd ...

Vloženo

jaké jiné ovládáni

Vloženo (editace)

problém je v tom ,že starý climatronic při stisknutí tlačítka vypíná kdežto nový zapíná

Editováno: , autor: kvaki
Vloženo

Chtel bych prestavit muj climatic na ovladani z FL - viz obrazek. nevite nekdo cislo dilu,moje ETKA na to nestaci .

pripadne dalsi poznatky jestli uz nekdo delal.

post-100-1234168607_thumb.jpg

Vloženo
Chtel bych prestavit muj climatic na ovladani z FL - viz obrazek. nevite nekdo cislo dilu,moje ETKA na to nestaci .

jak si dopadl?

Vloženo

me by jeste zajimalo kde na manualu climaticu faceliftu ja zapinani/regulace vyhrevu sedacek-asi to bude jako na automatickym climatroniku faceliftu ale nevim to na 100%

Vloženo

Zajímalo by mě jak to bude složité vyměnit ty panely? Stary za Facelift

Vloženo

jde to ale nefunguje to na 100%

me to budou delat kamosi z vyvoje co delaji jen climatroniky, topeni, komunikaci + elektriku kolem toho a ty zase rikaji ze to zmaknou razdva.... jsou na to 2 tak jsem zvedav...

Vloženo

jen pro doplneni info-u face climatroniku bude moznost od kvetna mit i cidlo na kvalitu vzduchu (AQS) takze pry budu prvni co budu mit na predface climatronika z face a jeste s cidlem na kvalitu vzduchu, ktery nema jeste ani face :laugh.gif

no jinac jsem zvedav na tu mantaz a 100% funkcnost...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...