Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Originál to bude když to necháte originální z výroby, když měnit tak celej panel, jenže to nejde tak nechám origo a časem koupím novej auťák kde už to bude novější :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

To kvůli čudlům kupujete celej panel? Přemýšlel jsem spíš nad tímto http://kuc.cz/3ngz2l vypadají taky pěkně.

Vypadá to super,ale na Octavii II je ten prostřední ovladač climatku menší a tady jsou všechny stejný...a na obrázku to taky není octávka,tak nevím,zda to tam půjde...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

zdravím, mám stejný problém jako ADX, nejde mi klimatizace a píše mi to chybu : omezení funkce kvůli chybějící odezvě viz příloha, namontováno ve voze OII r.v.2005 2.0 TDI BMK , podle mě mám vše ok a stejně to nejde, nakódováno na 0000000002, prosím poraďte co a jak díky

post-78464-0-98547800-1367209649_thumb.j

Editováno: , autor: čip
Vloženo

<DTC ID="DTCDOP_VAGUDS.DTC_13701456">

<SHORT-NAME>DTC_13701456</SHORT-NAME>
<TROUBLE-CODE>13701456</TROUBLE-CODE>
<DISPLAY-TROUBLE-CODE>U111100</DISPLAY-TROUBLE-CODE>
<TEXT TI="U111100">Steuergerät im Schalttafeleinsatz - kein Signal/Kommunikation</TEXT>
<LEVEL>6</LEVEL>

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravim.

Chtel bych se zeptat mam OII 04.2007 vymenil jsem panel climatroniku 1Z0 907 044 N Díl: ClimatronicPQ35 110 0400 za 1Z0 907 044 S Díl: ClimatronicPQ35 110 0402 musi se jeste neco nastavovat krome zakladního nastavení klapky nebo kodovat???

Diky.

• o 1 měsíc později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj chlapi,

od minulého týdne jsem čerstvým uživatelem OII rv. 2010 model 1Z.

Chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi těmito dvěmi ovládaními?

Google mi mi dle kodu (začíná 1Z) o pár příspěvků výš vyhazuje ten na 1. obrázku. Kdežto já mam ten na obrázku 2.

Který je vlastně novější? Nějak se v tom nevyznám.

krouzky-kolem-ovladacu-climatronic-skoda

skoda-octavia-ii-facelift-yeti-superb-ii

Poměte prosím rozdíl mezi climatikem a climatronicem, todle (asi) chápu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...