Březen 25, 200916 r První oběť...???? http://vwnavi.com/forums/showpost.php?p=37...mp;postcount=50 Tak jen se nebát..že???
Březen 25, 200916 r panove zalozte si nekde v hospode tema "dohadovani se o spravnem zapojeni face climatronicu" a muzete pokracovat v debate... zde uz prosim ne...
Duben 1, 200916 r jestli to tedy nevadi tak sem dam moji prestavbu Climatic > climatic FL. na foto je videt zasadni rozdil - stary climatic je ovladan mechanicky,FL je ciste elektrika. zatim prikladam fotky FL. pokracovani priste. edit>pridany fotky cerstve rozdeleneho panelu. Upraveno Duben 1, 200916 r od honzik
Duben 30, 200916 r jestli to tedy nevadi tak sem dam moji prestavbu Climatic > climatic FL.na foto je videt zasadni rozdil - stary climatic je ovladan mechanicky,FL je ciste elektrika. zatim prikladam fotky FL. pokracovani priste. edit>pridany fotky cerstve rozdeleneho panelu. Ahoj pokracovanie nebude. ? Prosim porad ked si to uz absolvoval Dakujeme
Květen 1, 200916 r Octavia II r.v. 2005 v zimě jsem dodělal výhřevy sedaček a koupil si nový (přefacelift) panel climatronicu s ovládáním výhřevů, vše OK teď co se otepluje, tak jsem chtěl zapnout climatizaci a zjistil jsem, že když nechám samostatný režim AUTO bez ECON, tak mě ventilátor běží, ale vzduch z výdechů nejde (jako-by se zavřela nějaká klapka k výdechům) když se zapne režim AUTO i ECON, tak to funguje normálně zkoušel jsem dát původní panel clamatronicu bez ovládání výhřevu a tam vše funguje jak má VAS píše, že panel je novější a proto nejde nakódovat. dá se přehodit nějaký PIN, nebo musím sehnat jiný panel? něco jsem tady o tom dřív našel, ale teď to nemůžu najít, tak prosím o pomoc...díky
Květen 1, 200916 r 4 řešení: 1. změnit PINy(klapka vnitřní cirkulace plně nedovírá - řešení na 95%)...viz schémata zapojení nebo zajet ke mě 2. dát starý climatronic 3. dát starý climatronic a stisknout tlačítko pro vnitřní okruh a počkat až klapka pro vnitřní cirkulaci se otevře a pak vytáhnout klíček při zaplé vnitřní cirkulaci a vyměnit climatroniky(klapka vnitřní cirkulace zůstane stále otevřená) 4. vyměnit sací šachtu za novou - bohužel v Etce je chyba a rozhodně neobjednávejte podle toho kódu!!!! (100% řešení) Ps. U motorů BXE z roku 2005 se musí ještě něco udělat, ale to je už mé know-how... Upraveno Květen 1, 200916 r od ferda25
Květen 2, 200916 r tak já mám BKD, takže v pohodě, vyzkouším ale asi by bylo nejlepší sehnat ten panel v ýhřevama z 2005 a nebyl by problém. Třeba od někoho, kdo si dává faceliftový climatronic hmm...
Květen 3, 200916 r Ty máš face climatonik nebo jen starý climatronik pro modely od 05/2007 s těmi zelenými ukazateli teploty...je zajímavé, že u tohodle starého stačí udělat přepinování a vnitřní klapka cirkulace chodí tak jak má(osobně jsem to vyzkoušel).
Květen 4, 200916 r Zdary, měl jsem úplně ten samý problém! Mám OII/2006/BXE, dodělávané výhřevy - nový panel s výhřevy byl z 2007: 1Z0 907 044 S/SW 0402 a při určitých teplotách mi to takyé zavíralo nasávací klapku a klapka vnitřní cirkulace byla úplně mrtvá... Na starý původní panel (bez výhřevů) 1Z0 907 044 H/SW 0305 klimoška normálně funguvala... Sehnal jsem i panel (OII/2004) s číslem 1Z0 907 044 J (ale SW 0304) - ale diagnostika zase hlásila chybu teplotního čidla a klima nešla vůbec... Nakonec jsem sehnal panel 1Z0 907 044 J (SW 0305) a klima konečně funguje normálně, tak jak má Takže z mého pohledu mrknout jakou máš verzi SW na původním panelu a pořídit panel s ovladači výhřevů s tím samým SW. Panely vyrobené od 2007 fungovat nebudou, jelikož se v rámci úspor na HVACu nahradily serva vstupní a vnitřní klapky za jedno společné servíčko.
Květen 4, 200916 r zítra by měl přijít panel climatronic s tím J, tak to snad rozchodím, mám 2005 BKD, pak napíšu jak to dopadlo
Květen 4, 200916 r Ty máš face climatonik nebo jen starý climatronik pro modely od 05/2007 s těmi zelenými ukazateli teploty...je zajímavé, že u tohodle starého stačí udělat přepinování a vnitřní klapka cirkulace chodí tak jak má(osobně jsem to vyzkoušel). mám ještě ten starý, ale když se to přepinuje, tak ta klapka zůstane na 95procent. Aspoň o tom psali
Květen 5, 200916 r No tak to jsi udělal pěknou anabázi............. Jj, byl jsem z toho cca 14 dní pěkně divokej
Květen 5, 200916 r zítra by měl přijít panel climatronic s tím J, tak to snad rozchodím, mám 2005 BKD, pak napíšu jak to dopadlo Tak potom dej schválně ještě vědět jakou verzi softwaru má původní a ten nový "J"éčkový panel. Upraveno Květen 5, 200916 r od Kamilio
Květen 8, 200916 r Tak pokracovani po delsi dobe, rozchodit FL Climatik se povedlo i v puvodnim obalu climatiku (myslim tim cele topeni- ta strasna krabice pod palubovkou), je treba vymenit vsechny motorky nastavovacu a komplet kabelaz.To ale pisu jen pro poradek.Nakonec jsem se vydal cestou premeny puvodnich ovladacu za FL. (priciny nejsou technickeho razu - vse se da udelat a je to plne funkcni - v mr.08 dokonce bez vymeny GW a BSG.., proc tam nemam cely ovladac je ten ze auto neni moje a vzhledem k dalsim problemum s elektrikou ma aute uz nechci riskovat ze budu obvinen ze zavineni techto problemu). takze prikladam foto... je to udelane na puvodni knofliky a jde to za 1 minutu vymenit. Upraveno Květen 8, 200916 r od honzik
Květen 20, 200916 r Octavia II r.v. 2005v zimě jsem dodělal výhřevy sedaček a koupil si nový (přefacelift) panel climatronicu s ovládáním výhřevů, vše OK teď co se otepluje, tak jsem chtěl zapnout climatizaci a zjistil jsem, že když nechám samostatný režim AUTO bez ECON, tak mě ventilátor běží, ale vzduch z výdechů nejde (jako-by se zavřela nějaká klapka k výdechům) když se zapne režim AUTO i ECON, tak to funguje normálně zkoušel jsem dát původní panel clamatronicu bez ovládání výhřevu a tam vše funguje jak má VAS píše, že panel je novější a proto nejde nakódovat. dá se přehodit nějaký PIN, nebo musím sehnat jiný panel? něco jsem tady o tom dřív našel, ale teď to nemůžu najít, tak prosím o pomoc...díky tak ten panel byl moc nový (2007, 2008...) a špatně komunikoval. Sehnal jsem tam panel ze staršího modelu Octavie 2 (2004, 2005...) 1Z0 907 044 J a funguje krásně všechno dopadlo OK - ta elektronika je někdy opravdu hrozná Upraveno Květen 20, 200916 r od dracek
Květen 31, 200916 r Parádní funkce na novém faceliftovém panelu(novější řada)...čidlo kvality vzduchu(reguluje vnitřní klapku, aby nikdy už nebyl cítit smrad z venku)
Květen 31, 200916 r Parádní funkce na novém faceliftovém panelu(novější řada)...čidlo kvality vzduchu(reguluje vnitřní klapku, aby nikdy už nebyl cítit smrad z venku) Myslíš že by sa to dalo dorobiť aj do pred FL, samozrejme za predpokladu že bude panel z FL ???
Červen 2, 200916 r Myslíš že by sa to dalo dorobiť aj do pred FL, samozrejme za predpokladu že bude panel z FL ??? ano - jedna se pry o natazeni 3 dratu (a cidla)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.