ferda25 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 První oběť...???? http://vwnavi.com/forums/showpost.php?p=37...mp;postcount=50 Tak jen se nebát..že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 http://vwnavi.com/forums/showpost.php?p=37...mp;postcount=54 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A koukám další.... http://vwnavi.com/forums/showpost.php?p=37...mp;postcount=45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 HI have Golf V, no skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 panove zalozte si nekde v hospode tema "dohadovani se o spravnem zapojeni face climatronicu" a muzete pokracovat v debate... zde uz prosim ne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) jestli to tedy nevadi tak sem dam moji prestavbu Climatic > climatic FL. na foto je videt zasadni rozdil - stary climatic je ovladan mechanicky,FL je ciste elektrika. zatim prikladam fotky FL. pokracovani priste. edit>pridany fotky cerstve rozdeleneho panelu. Editováno: 1. Duben 2009, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 to honzik: jak to dopadlo?co další fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jestli to tedy nevadi tak sem dam moji prestavbu Climatic > climatic FL.na foto je videt zasadni rozdil - stary climatic je ovladan mechanicky,FL je ciste elektrika. zatim prikladam fotky FL. pokracovani priste. edit>pridany fotky cerstve rozdeleneho panelu. Ahoj pokracovanie nebude. ? Prosim porad ked si to uz absolvoval Dakujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Octavia II r.v. 2005 v zimě jsem dodělal výhřevy sedaček a koupil si nový (přefacelift) panel climatronicu s ovládáním výhřevů, vše OK teď co se otepluje, tak jsem chtěl zapnout climatizaci a zjistil jsem, že když nechám samostatný režim AUTO bez ECON, tak mě ventilátor běží, ale vzduch z výdechů nejde (jako-by se zavřela nějaká klapka k výdechům) když se zapne režim AUTO i ECON, tak to funguje normálně zkoušel jsem dát původní panel clamatronicu bez ovládání výhřevu a tam vše funguje jak má VAS píše, že panel je novější a proto nejde nakódovat. dá se přehodit nějaký PIN, nebo musím sehnat jiný panel? něco jsem tady o tom dřív našel, ale teď to nemůžu najít, tak prosím o pomoc...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) 4 řešení: 1. změnit PINy(klapka vnitřní cirkulace plně nedovírá - řešení na 95%)...viz schémata zapojení nebo zajet ke mě 2. dát starý climatronic 3. dát starý climatronic a stisknout tlačítko pro vnitřní okruh a počkat až klapka pro vnitřní cirkulaci se otevře a pak vytáhnout klíček při zaplé vnitřní cirkulaci a vyměnit climatroniky(klapka vnitřní cirkulace zůstane stále otevřená) 4. vyměnit sací šachtu za novou - bohužel v Etce je chyba a rozhodně neobjednávejte podle toho kódu!!!! (100% řešení) Ps. U motorů BXE z roku 2005 se musí ještě něco udělat, ale to je už mé know-how... Editováno: 1. Květen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tak já mám BKD, takže v pohodě, vyzkouším ale asi by bylo nejlepší sehnat ten panel v ýhřevama z 2005 a nebyl by problém. Třeba od někoho, kdo si dává faceliftový climatronic hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty máš face climatonik nebo jen starý climatronik pro modely od 05/2007 s těmi zelenými ukazateli teploty...je zajímavé, že u tohodle starého stačí udělat přepinování a vnitřní klapka cirkulace chodí tak jak má(osobně jsem to vyzkoušel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilio Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdary, měl jsem úplně ten samý problém! Mám OII/2006/BXE, dodělávané výhřevy - nový panel s výhřevy byl z 2007: 1Z0 907 044 S/SW 0402 a při určitých teplotách mi to takyé zavíralo nasávací klapku a klapka vnitřní cirkulace byla úplně mrtvá... Na starý původní panel (bez výhřevů) 1Z0 907 044 H/SW 0305 klimoška normálně funguvala... Sehnal jsem i panel (OII/2004) s číslem 1Z0 907 044 J (ale SW 0304) - ale diagnostika zase hlásila chybu teplotního čidla a klima nešla vůbec... Nakonec jsem sehnal panel 1Z0 907 044 J (SW 0305) a klima konečně funguje normálně, tak jak má Takže z mého pohledu mrknout jakou máš verzi SW na původním panelu a pořídit panel s ovladači výhřevů s tím samým SW. Panely vyrobené od 2007 fungovat nebudou, jelikož se v rámci úspor na HVACu nahradily serva vstupní a vnitřní klapky za jedno společné servíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 No tak to jsi udělal pěknou anabázi............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 zítra by měl přijít panel climatronic s tím J, tak to snad rozchodím, mám 2005 BKD, pak napíšu jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ty máš face climatonik nebo jen starý climatronik pro modely od 05/2007 s těmi zelenými ukazateli teploty...je zajímavé, že u tohodle starého stačí udělat přepinování a vnitřní klapka cirkulace chodí tak jak má(osobně jsem to vyzkoušel). mám ještě ten starý, ale když se to přepinuje, tak ta klapka zůstane na 95procent. Aspoň o tom psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Se starým typem nezůstane....jen s face climatronikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilio Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No tak to jsi udělal pěknou anabázi............. Jj, byl jsem z toho cca 14 dní pěkně divokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilio Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) zítra by měl přijít panel climatronic s tím J, tak to snad rozchodím, mám 2005 BKD, pak napíšu jak to dopadlo Tak potom dej schválně ještě vědět jakou verzi softwaru má původní a ten nový "J"éčkový panel. Editováno: 5. Květen 2009, autor: Kamilio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) Tak pokracovani po delsi dobe, rozchodit FL Climatik se povedlo i v puvodnim obalu climatiku (myslim tim cele topeni- ta strasna krabice pod palubovkou), je treba vymenit vsechny motorky nastavovacu a komplet kabelaz.To ale pisu jen pro poradek.Nakonec jsem se vydal cestou premeny puvodnich ovladacu za FL. (priciny nejsou technickeho razu - vse se da udelat a je to plne funkcni - v mr.08 dokonce bez vymeny GW a BSG.., proc tam nemam cely ovladac je ten ze auto neni moje a vzhledem k dalsim problemum s elektrikou ma aute uz nechci riskovat ze budu obvinen ze zavineni techto problemu). takze prikladam foto... je to udelane na puvodni knofliky a jde to za 1 minutu vymenit. Editováno: 8. Květen 2009, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dracek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Octavia II r.v. 2005v zimě jsem dodělal výhřevy sedaček a koupil si nový (přefacelift) panel climatronicu s ovládáním výhřevů, vše OK teď co se otepluje, tak jsem chtěl zapnout climatizaci a zjistil jsem, že když nechám samostatný režim AUTO bez ECON, tak mě ventilátor běží, ale vzduch z výdechů nejde (jako-by se zavřela nějaká klapka k výdechům) když se zapne režim AUTO i ECON, tak to funguje normálně zkoušel jsem dát původní panel clamatronicu bez ovládání výhřevu a tam vše funguje jak má VAS píše, že panel je novější a proto nejde nakódovat. dá se přehodit nějaký PIN, nebo musím sehnat jiný panel? něco jsem tady o tom dřív našel, ale teď to nemůžu najít, tak prosím o pomoc...díky tak ten panel byl moc nový (2007, 2008...) a špatně komunikoval. Sehnal jsem tam panel ze staršího modelu Octavie 2 (2004, 2005...) 1Z0 907 044 J a funguje krásně všechno dopadlo OK - ta elektronika je někdy opravdu hrozná Editováno: 20. Květen 2009, autor: dracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Parádní funkce na novém faceliftovém panelu(novější řada)...čidlo kvality vzduchu(reguluje vnitřní klapku, aby nikdy už nebyl cítit smrad z venku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Dee Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Parádní funkce na novém faceliftovém panelu(novější řada)...čidlo kvality vzduchu(reguluje vnitřní klapku, aby nikdy už nebyl cítit smrad z venku) Myslíš že by sa to dalo dorobiť aj do pred FL, samozrejme za predpokladu že bude panel z FL ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Určitě...více sz. Editováno: 31. Květen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Myslíš že by sa to dalo dorobiť aj do pred FL, samozrejme za predpokladu že bude panel z FL ??? ano - jedna se pry o natazeni 3 dratu (a cidla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.