Přejít na obsah

PREDNY PANEL AUTORADIA

Doporučené příspěvky

Co to? Sencor? :smich: Ja mel jednoho ve Fačku asi prd 10 lety. Byl uplně novy a měl jsem ho v autě tyden ařek sem si nikdy víc, co to byl za šunt! Normálně ujížděli stanice!! Před 2 lety jsem si koupil Fabku a chtěl jsem nějaké levné radio a ja blbec koupil Sencora :wallbash: . Příjem rádia byla katastrofa, prodal jsem ho po roce a teď mám Sony a naprostá spokojenost. NIKDY VÍCE SENCORA, to radši budu vozit tchýni ať mi v autě zpívá :smich:

Mám Senkora s MP3 a žádné stanice neujíždějí.Když to neumíš napojit tak neremcej. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal jsem, že jsem ho měl před 10 lety , měl ještě lazení radia kolečkem, ale už digi tuner.A co jsem měl teď toho Sencora, tak měl špatny příjem radia. A myslím si, že je nas tady více co má špatné zkušenosti s touto značkou, už se totu řešilo lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...