Host Hero Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Co to? Sencor? Ja mel jednoho ve Fačku asi prd 10 lety. Byl uplně novy a měl jsem ho v autě tyden ařek sem si nikdy víc, co to byl za šunt! Normálně ujížděli stanice!! Před 2 lety jsem si koupil Fabku a chtěl jsem nějaké levné radio a ja blbec koupil Sencora . Příjem rádia byla katastrofa, prodal jsem ho po roce a teď mám Sony a naprostá spokojenost. NIKDY VÍCE SENCORA, to radši budu vozit tchýni ať mi v autě zpívá Mám Senkora s MP3 a žádné stanice neujíždějí.Když to neumíš napojit tak neremcej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Psal jsem, že jsem ho měl před 10 lety , měl ještě lazení radia kolečkem, ale už digi tuner.A co jsem měl teď toho Sencora, tak měl špatny příjem radia. A myslím si, že je nas tady více co má špatné zkušenosti s touto značkou, už se totu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 od Sencora jsem zkusil jen jednou, vytloukalo to baterii a známým také,už nikdy více, ale jinak to nebylo nejhorší. Od této firmy maximálně rychlovarnou konvici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 to ja se o panel nebojim nechavam ho v kastliku takze ho nikde nevytrousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.