Přejít na obsah

POZOR MKM 1.20

bernys

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi o víkendu jsem řešil problém se zavíráním kufru na dálku(Nezavíral).Zjistil jsem pouhou náhodou.

Celý problém byl v tom,že jsem si stáhnul zmiňovaný program(MKM 1.20) a předělal jsem si zavíraní oken na dálku vše se zdálo v pořádku AŽ NA TEN KUFR

Program přepíše SW v Komfortní jednotce i s chybou pro kufr a potom se musí chyba opravit jinak smůla.Nebýt Cosbyho který mi to opravil mohl jsem přijít o auto,říkal že případy se množí sám prý dělal 15 aut se stejným problémem.A PROTO RADA POZOR NA POUŽÍVÁNÍ PROGRAMU. :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stáhneš si program zdarma na netu a v prográmku si nastavíš zavírání oken,blikání blinkrů,pípání auta vše přes dálkové ovládání.Potom se připojíš kabelem VAG COM KKL USB a přehraješ SW do auta.Nic složitého ale jak píšu pozor

Odkaz ke komentáři

Já teda musím zjisti, zda mi to vůbec zamyká kufr :-( Ani mě nenapadlo, že by se tak nestalo.

Já si nejdřív zapnul i automatické zamykaní po rozjezdu, ale pak mi to nevyhovovalo, tak jsem to vypnul. Zůstalo pípání s blikáním a mám k tomu origo třítlačítko (jen asi není k O1, ale funguje - teda jsem si to myslel do přečtení tohohle tématu).

Odkaz ke komentáři

nejsi naivní.Už se na tom pracuje.Proto bych potřeboval někoho,komu se to ještě stalo.Víme kde je chyba,ale nevíme,proč se to děje.Náhodou,když si někdo okna aktivoval,nedělal i něco jiného??Třebas aut.zamykání atd?Díky

Pokud víte, kde je chyba, tak by jí snad šlo napravit, né? Prográmek otestuje, zda je v paměti správná hodnota a pokud ne, tak jí změní. Nebo je to jinak, jako že ta hodnota je v různé konfiguraci různá? Nebo úplně jinak?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...