Publikováno Únor 9, 200916 r Ahoj chlapi o víkendu jsem řešil problém se zavíráním kufru na dálku(Nezavíral).Zjistil jsem pouhou náhodou. Celý problém byl v tom,že jsem si stáhnul zmiňovaný program(MKM 1.20) a předělal jsem si zavíraní oken na dálku vše se zdálo v pořádku AŽ NA TEN KUFR Program přepíše SW v Komfortní jednotce i s chybou pro kufr a potom se musí chyba opravit jinak smůla.Nebýt Cosbyho který mi to opravil mohl jsem přijít o auto,říkal že případy se množí sám prý dělal 15 aut se stejným problémem.A PROTO RADA POZOR NA POUŽÍVÁNÍ PROGRAMU.
Únor 9, 200916 r Už se jedná o nápravě.pokud má někdo stejný problém,ať se mi ozve.Potřebuji něco vyzkoušet,předat autorovi Mkm a myslím,bude vyřešeno.
Únor 9, 200916 r Autor Stáhneš si program zdarma na netu a v prográmku si nastavíš zavírání oken,blikání blinkrů,pípání auta vše přes dálkové ovládání.Potom se připojíš kabelem VAG COM KKL USB a přehraješ SW do auta.Nic složitého ale jak píšu pozor
Únor 9, 200916 r Asi jsem se blbě zeptal. To, co píšeš, jsem už před měsíci udělal, ale jde mi o projev té závady.
Únor 9, 200916 r Autor Když zavíráš dálkovým ovladačem auto tak zámek na kufru se nezamkne ale všechny dveře ano tak že na oko to nepoznáš.Zamkni auto dálkou a zkus otevřít kufr pokud bude odemčenej a jinak celé auto zamčené je to ono.
Únor 10, 200916 r Psal jsi, že to dělá jeden byte. Vím, že know-how něco stojí, ale bylo by od autora MKM hezký, kdyby udělal nějaký jednoúčelový prográmek, kterej to spraví. Ale asi jsem naivní.
Únor 10, 200916 r nejsi naivní.Už se na tom pracuje.Proto bych potřeboval někoho,komu se to ještě stalo.Víme kde je chyba,ale nevíme,proč se to děje.Náhodou,když si někdo okna aktivoval,nedělal i něco jiného??Třebas aut.zamykání atd?Díky
Únor 10, 200916 r Já teda musím zjisti, zda mi to vůbec zamyká kufr :-( Ani mě nenapadlo, že by se tak nestalo. Já si nejdřív zapnul i automatické zamykaní po rozjezdu, ale pak mi to nevyhovovalo, tak jsem to vypnul. Zůstalo pípání s blikáním a mám k tomu origo třítlačítko (jen asi není k O1, ale funguje - teda jsem si to myslel do přečtení tohohle tématu).
Únor 10, 200916 r nejsi naivní.Už se na tom pracuje.Proto bych potřeboval někoho,komu se to ještě stalo.Víme kde je chyba,ale nevíme,proč se to děje.Náhodou,když si někdo okna aktivoval,nedělal i něco jiného??Třebas aut.zamykání atd?Díky Pokud víte, kde je chyba, tak by jí snad šlo napravit, né? Prográmek otestuje, zda je v paměti správná hodnota a pokud ne, tak jí změní. Nebo je to jinak, jako že ta hodnota je v různé konfiguraci různá? Nebo úplně jinak?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.